Totul despre gama de casete luminoase si neluminoase

casete luminoase in Mall-uri
Casete luminoase in Mall-uri

Cand ne gandim la modalitati de a face reclama unor anumite firme sau organizatii ce isi au sediul intr-o anumita cladire, primul lucru ce ne vine in minte este instalarea unor firme sau casete luminoase (ambele denumiri sunt frecvent intalnite). Deseori, chiar inainte de deschiderea oficiala acest element este configurat si amplasat deasupra intrarii – nu doar pentru a da o anumita prestanta respectivei locatii, ci si pentru a transmite oamenilor ce trec prin respectiva zona de specificul respectivei firme. Acest lucru e extrem de util atat pe perioada noptii, cat si pentru a fi mai vizibil, pe durata zilei, de la distante cat mai mari. Cum sunt insa aceste produse construite, care sunt tipurile si modelele disponibile pe piata si cum pot fi ele personalizate? In materialul de mai jos vom incerca sa prezentam aceste aspecte intr-un mod cat mai simplu si eficient. Pentru mai multe informatii si pentru oferte de pret, consultati pagina de casete luminoase prin Bursa de print !

Clasificare

O prima impartire a acestor casete personalizate le grupeaza in modelele de interior si cele pentru exterior. La randul lor, fiecare din aceste doua segmente contine mai multe tipuri – in functie de complexitate sau de constructie:

  • Firme sau casete luminoase

– cu fata simpla sau dubla

– cu schelet metalic interior

– construite din profil PVC

– construite din profil ALU

– realizate de komatex

– cu fete din plexigas

– cu fete din alucobond routat

– cu fete de tip frontlit

– cu decor volumetric sau autocolant (print sau cut)

– realizate in forme standard sau cu forme pe contur

  • Firme neluminoase

– cu fata simpla sau dubla

– avand la baza constructie din komatex

– constructii din lemn

– constructii din alucobond

– cu schelet metalic (sau fara)

– utilizand decor volumetric sau autocolant (print and cut)

Iluminare

Aici lucrurile nu sunt prea complexe, existan doar doua optiuni – cu leduri sau cu neoane.

Instalare

In functie de tip, de constructie si de materialele folosite, aceste casete luminoase pot sa fie montate in mai multe moduri: pe picioare, in consola ori cu spatele la perete.  Unele companii ce realizeaza astfel de casete asigura si montajul in pret, in vreme ce altele solicita o taxa suplimentara.

Grafica

Designul acestor casete luminoase poate fi realizat fie de specialisti in grafica (tinandu-se cont de dimensiunile si specificul fiecarei suprafete), fie de catre firme specializate in realizarea acestor produse sau a altora, asemanatoare (cum ar fi bannerele).

Pretul

Acest ultim aspect se stabileste  in functie de modelurile alese, de cantatite, de dimensiune.  Cel mai adesea, in urma trimiterii unei cereri detaliate, se poate stabili pretul pentru tipul si modelul de casete luminoase dorite.

Alte aspecte ce trebuie discutate, inainte de finalizarea unei astfel de comenzi sunt: dimensiunea, grosimea, forma, intensitatea luminii, intretinerea sau asigurarea suportului tehnic. Pentru a vedea variate tipuri de astfel de firme, realizate pentru birouri, magazine comerciale, saloane, centre spa, farmacii, stomatologii si asa mai departe, consultati oferta de casete luminoase disponibila prin Bursadeprint.ro si lansati o cerere chiar acum. Nu lasa ca noul an sa inceapa fara sa fii cu adevarat vizibil, indiferent de domeniul in care activezi !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.