Trasaturi ce merita urmarite in alegerea unui gravator laser (P)

Gravator laser – mercury laserpro de la GCC

Advertorial

In achizitia echipamentelor laser, folosite in industria de publicitate, deciziile se iau tinandu-se cont de mai multi factori: caracteristici tehnice, specificatii, software, accesorii optionale, aplicatii, patente, premii sau certificate. Pentru ca un cumparator sa aiba acces la toate acestea, este necesara realizarea unei cercetari  pe o durata mai lunga sau mai scurta – atat pe site-ul producatorului cat si  pe youtube, forumuri, bloguri sau site-uri de specialitate ce analizeaza si promoveaza astfel de gravatoare laser (pentru ca, acestea sunt elementele centrale ale materialului de astazi).  Gaseste aici un gravator laser potrivit, in oferta Pin.ro !

Asadar, avantajele de care trebuie sa tinem cont in alegerea unui astfel de gravator laser, astazi, sunt:

– acuratetea sporita, ce trebuie sa se pastreze de-a lungul timpului, oferind garantia unor rezultate excelente, indiferent de sarcinile indeplinite

– respectarea normelor si directivelor europene in ce priveste protejarea mediului inconjurator si restrictionarea substantelor toxice sau periculoase

– prevenirea erorilor umane, prin aparatura de masura exacta ce intra in sistemul unui asemenea aparat de gravura cu laser

– o constructie ce sa permita inserarea pieselor extrem de lungi, fara a fi nevoie de interventii de demontare

– scurtarea timpilor de executie prin posibilitatea manevrarii (manuale) a motorului de gravare exact in pozitia dorita.

– utilizarea unui panou de control simplu, intuitiv, care usureaza schimbarea parametrilor respectivului laser; ce poate de asemenea sa repete anumite sarcini atent configurate, sa le programeze, sa le ordoneze, sa le stearga etc.

– un gravator laser modern mai trebuie sa porneasca si sa opreasca in conditii de maxima siguranta, indiferent de frecventa la care este folosit.

Pentru realizarea acestei liste am tinut cont in special de noul model de gravator laser de la GCC, denumit Mercury, din gama LaserPro. Disponibil in trei variante de putere, de 12, 25 si 40 de W, acesta are o suprafata de lucru mare, de 635 x 457 mm si se remarca prin posibilitatea inlaturarii cu usurinta a usilor fata/spate, tocmai pentru taierea sau gravarea materialelor de dimensiuni mari. Functiile de auto-focus, drag-n-engrave, tuburile laser cu CO2 fabricate in SUA sunt inca cateva atuuri ale acestei serii.

Pentru informatii suplimentare legate de aceasta gama de echipamente, acceseaza pagina distribuitorului autorizat GCC – Pin Group Romania, in segmentul de gravator laser.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.