Cum vad clientii programele de team building, in Romania (P)

Team building outdoor in Romania - Vertical Adventure
Team building outdoor in Romania – Vertical Adventure

In tara noastra tot mai multe companii, organizatii si diverse echipe incep sa inteleaga importanta utilizarii programelor de team building. Insa dincolo de definitiile prezentate pe site-urile de specialitate, de informatiile de promovare, de reclame, un loc aparte in propagarea acestui concept il au testimonialele. Parerile clientilor pot sa scoata in evidenta astfel, intr-un mod personal, lipsit de elemente de reclama, fara cuvinte complicate, modul in care un anumit program de team building outdoor sau indoor le-a imbunatatit functionarea echipei, ba chiar le-a depasit asteptarile. Un astfel de exemplu este oferit pe pagina online a firmei de team building  si adventure Vertical Adventure Romania.

Sa vedem asadar cateva dintre liniile pe care le sublinieaza clientii acestor programe, la final (sau chiar la un anumit interval de timp, dupa ce vad efectiv beneficiile zilelor petrecute sub indrumarea expertiilor):

– sunt atinse obiective precum dezvoltarea increderii, in interiorul grupului

– se faciliteaza cunoasterea de sine (la nivel individual)

– participantii reusesc sa isi descopere fricile si limitarile si sa le depaseasca

– invata sa creeze relatii mai puternice, mai profunde, atat in viata, cat si in afacerea respectiva

– se pune un pret aparte pe echilibrarea activitatilor si exercitiilor

– creativitatea joaca un rol important in ecuatie, pentru evitarea monotoniei

– chiar daca programele poarta denumirea de outdoor team building, ele combina activitati de tip indoor dar si outdoor, la nivel individual dar si de echipa

– intelegerea pe care o au trainerii, legat de natura umana, se reflecta in modul in care pot face ca echipele participante sa se autodepaseasca.

– colaborarea intre membrii echipei este sporita considerabil

– incurajarea acestor traineri, ca oameni din afara, face deseori mai mult decat parerile conducerii sau ale altor colegi.

– locatiile alese sunt cu adevarat captivante, facandu-i pe participanti sa se concentreze cu usurinta la programul pentru care sunt parte, vreme de cateva zile.

Pentru a investi intr-un astfel de program, ai la dispozitie mai multe repere – vei intelege astfel metoda de lucru, scenariile create, activitatile disponibile, cele mai bune locatii, etc. Gasesti aici informatiile de care ai nevoie si cere acum o oferta personalizata, pentru departamentul sau echipa ta!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.