O scurta introducere in team building

team-building-outdoor-verticaladventure
Activitati team building outdoor cu corzi, la inaltime

Intreg conceptul de team building poate fi rezumat  prin ideea de invatare prin activitate, prin experiente. Astfel, aceasta educatie experientiala va reusi sa aduca o multime de beneficii – prin activitati diverse, oamenii ce participa vor reusi sa invete prin reflectare si analiza ulterioara. Si bineinteles, nu vor fi singuri in acest proces, ci vor fi supravegheati si indrumati de persoane specializate, acreditate pentru a crea astfel de scenarii in outdoor.  Pentru detalii, vezi gama de programe team building prin Vertical Adventure.

Cu totii stim ca o experienta comuna, impartasita de mai multi oameni ce se cunosc poate fi un punct suficient de plecare pentru a face ca discutiile si conversatiile sa fie purtate la o intensitate pozitiva, vreme de cateva luni – cu atat mai mult se vor intari relatiile ce sunt dezvoltate intr-o serie de astfel de evenimente, ce sunt conturate chiar in jurul acestei idei. Team building-ul are si functia de relaxare, de detasare, ca si cheie in procesul de invatare. Membrii oricarei firme sau organizatii pot invata sa lucreze impreuna  mai bine, mai eficient, invatand sa joace rolul ce li se deleaga, in cadrul acestor evenimente de outdoor team building. Un astfel de spatiu este sigur: poate sa testeze noi idei, noi concepte de ce inseamna munca in echipa; comunicarea este de asemenea profund imbunatatita.

In cateva cuvinte simple, cum am putea rezuma raspunsurile la intrebarea: pentru ce sunt utile programele de team building?

– pentru a deschide noi linii de comunicare si a le dezvolta pe cele existente, prin mai multa incredere

– pentru relaxare, pentru a da la o parte inhibitiile

– amuzament, rasete, distractie !

– pentru a face echipa sa se simta pretuita, importanta si valoroasa.

– a crea legaturi intre oameni

– ca membrii echipei sa se cunoasca mai bine intre ei

– pentru invatarea de noi abilitati

– pentru a descoperi noi trasaturi si a intelege mai bine echipa, mai profund

– a uni forta de munca

– a aduce un plus de motivare si inspiratie

– a construi camaraderie si colaborare

– a invata sa se celebreze (sarbatoreasca) succesul

– a zidi o mai mare energie

– a transmite un mesaj clar oamenilor din respectiva echipa

– pentru a crea o platforma ce sa faciliteze rezolvarea mai usoara a problemelor, in viitor.

Alte aspecte importante legate de elaborarea sau alegerea unui astfel de program de team building se pot referi la durata de timp (cu cat aceasta perioada e mai extinsa cu atat impactul va fi mai mare asupra echipei); locatia aleasa; activitatile speciale selectate.  Pentru a intelege mai bine aceste programe speciale si modul in care se pot aplica diferit, in fiecare situatie aparte, descoperiti pe www.verticaladventure.ro oferta completa si cereti o oferta personalizata !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.