SMM HAMBURG 2012

Distribuie cunoscutilor tai!

SMM HAMBURG 2012, 5.0 out of 5 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Cel mai mare eveniment maritim a avut loc intre 4 si 7 septembrie la Hamburg, adunand profesionisti din industria maritima cu scopul de a face schimb de cele mai noi informatii si pentru a lua decizii ce pot schimba tendintele. Constructori navali, agentii de crewing, armatori si furnizori considera de comun acord ca SMM Hamburg este o oportunitate unica avand in vedere ca valoarea unei discutii face-to-face e de necontestat.

Istoria SMM-ului a pornit in 1963 cand totul a inceput cu un eveniment intern de talie mica ce nu a adunat  mai mult de 35 de participanti. Astazi, evenimentul s-a transformat intr-un adevarat model  pentru industria maritima in lume. SMM Hamburg 2012 a depasit toate asteptarile, adunand 90.000 metrii patrati de spatiu pentru expozitie. Peste 30 de tari si-au prezentat activitatea, serviciile si produsele in pavilioanele nationale, din cele mai variate domenii : santiere, echipamente industriale, agentii de crewing, etc.

Nedcon Maritime a profitat de aceasta sansa si, asa cum a facut si in ultimii 10 ani, a participat inca o data la eveniment. O delegatie impresionanta alcatuita din 6 membrii ce fac parte din departamentele de marketing si resurse umane, alaturi de directorul companiei, Narcis Bacaintan, a participat la evenimentul de la Hamburg la sectiunea crewing. Echipa a promovat si a prezentat serviciile companiei noastre, servicii ce pot fi adaptate si oferite oricarui client din industria maritima care intelege importanta atcivitatii de recrutare in crewing.

Scopul principal pentru echipa Nedcon la SMM Hamburg a fost sa intalneasca si sa discute cu cei ce ne sunt deja clienti si participa de asemenea la eveniment, dar si sa promoveze compania in randul celorlalti profesionisti din industria maritima si crewing. Au fost vizate oportunitati noi de business, avand in vedere ca Nedcon Maritime are parte de o perioada de expansiune in industria oil & gas.

SMM Hamburg a constituit o ocazie extraordinara pentru delegatii companiei Nedcon Maritime pentru a intalni reprezentantii clientilor nostri cu care colaboram de timp indelungat pe mai multe directii printre care si crewing. Evenimentul a creat mediul oportun pentru a ne pune la curent cu ultimele nevoi si dorinte ale clientilor cu scopul de a ajusta serviciile pe care le oferim (personal industrial, personal oil&gas, crewing, riding squads, hospitality etc. ).

Nu ratam nici o sansa in a crea relatii noi. Echipa noastra s-a ocupat de largirea relatiilor noastre de afaceri  in randul reprezentantilor numeroaselor companii participante la SMM Hamburg. Fie ca vorbim despre armatori, constructori navali, agentii de crewing, santiere navale sau furnizori Nedcon Maritime ofera personal  calitativ precum crewing, echipe de reparatii, muncitori calificati, specialisti in domeniul oil & gas si multi alti profesionisti in domeniul maritim, oriunde in lume.

SMM Hamburg a fost un eveniment de succes in ceea ce priveste caracterul inovativ, dimensiunile si numerosii specialisti ce au participat. Echipa Nedcon Maritime a fost onorata sa participe inca o data, pentru a-si  mari numar de clienti si pentru a fi la contact cu ultimele noutati din industria maritima si crewing.

Autor: Narcis Bacaintan – Nedcon Maritime

Distribuie cunoscutilor tai!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.