Despre antreprenoriat si succesul in afaceri !

Distribuie cunoscutilor tai!

Despre antreprenoriat si succesul in afaceri !, 5.0 out of 5 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Domeniul antreprenoriatului s-a schimbat radical in ultimii cativa ani. Din ce in ce mai multi tineri antreprenori incep sa-si deschida propriile afaceri insa de ce oare mai mult de 70% dintre aceste noi afaceri se inchid dupa mai putin de 2 ani?

De cele mai multe ori, astfel de afaceri au un plan de business extrem de bine pus la punct. Tinerii afaceristi cunosc foarte bine domeniul in care urmeaza sa activeze, au un plan de business strategic, planul este pus la punct. Insa in mod evident, ceva lipseste.

Indiferent daca afacerea ta este orientata catre comercializarea unor servicii sau a unor bunuri, calitatea acestora poate sa iti asigure succesul. Insa pe o piata supra aglomerata de oferte similare, servicii si bunuri de calitate, cum te-ai putea diferentia tu de toti competitorii tai?

In ultimii cativa ani,   s-au remarcat cateva schimbari esentiale in ceea ce priveste comportamentul consumatorului din Romania. Aceasta schimbare este una foarte usor de observat insa nu toti oamenii de afaceri o iau in consideratie. Despre ce schimbare este vorba? Ganditi-va! Atunci cand doriti sa cumparati un nou produs sau serviciu, care este primul lucru pe care il faceti? Incepeti sa va interesati. Avand atat de multe optiuni, cel mai probabil nu va veti duce din start la magazinul sau sediul firmei cu care doriti sa colaborati. Veti cauta recomandari in randul prietenilor si oamenilor in care aveti incredere si care au utilizat produsul sau serviciul anterior, veti cauta cat mai multe informatii pe Internet.

Acesta este un comportament pe care trebuie sa-l luati in consideratie, mai ales atunci cand va decideti sa va deschideti o afacere noua. Primul lucru pe care trebuie sa-l luati in consideratie este crearea unei puternice prezente online. Aveti optiunea de a  va crea un website performant! Puteti cauta o firma care sa  va ofere servicii web design eficiente pentru ca afacerea dumneavoastra sa fie reprezentata cu succes in mediul online. De asemenea, aveti nevoie de servicii SEO, tocmai pentru ca posibilii consumatori vor cauta servicii sau produse asemanatoare cu cele pe care dumneavoastra le comercializati si, prin oferirea serviciilor SEO, website-ul nou creat sa poata fi gasit cu usurinta de catre posibilii consumatori. De asemenea, printr-o promovare Facebook Ad, veti oferi posibililor consumatori posibilitatea de a primi recomandari si testiomaniale despre afacerea dumneavoastra direct de prieteni si persoane in care acestia au incredere.

Atunci cand va decideti sa va deschideti o noua afacere, asigurati-va ca posibilii clienti afla despre existenta dumneavoastra! Calitatea serviciilor sau produselor este importanta, insa nu neglijati aportul pe care o buna strategie de marketing il poate avea asupra vanzarilor! Obtineti cele mai bune servicii web design si nu numai!

Distribuie cunoscutilor tai!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.