3 motive pentru care sa cumperi noul iphone 5

Dupa atata valva cu lansare noului apple iphone 5 am incercat sa identific 3 mari motive pentru care toti acei dintre voi care iubesc smartphone-urile ar trebui sa-si achizitioneze dispozitivul celor de la Apple. Cititi in continuare motivele identificate de mine.

1.Primul motiv pentru care fiecare gadget-er inrait ar trebui sa detina un iphone 5 este reprezentat in de catre producatorul insusi. Apple este compania cu cele mai impresionante cifre de vanzari in aceste domenii si sunt de parere ca acest lucru ar trebui luat in seama. Mai exact, apple este singurul producator din lume care a reusit performanta de a vinde pana in prezent, peste 35 milioane de bucati iPhone. Pentru inceput, asta ar fi un motiv bun sa-ti cumperi iPhone 5.

2. Cel de-al doilea motiv il reprezinta in viziunea mea toate lucrurile pe care le poti face cu Apple dar nu si cu alte smartphone-uri. iTunes, Apple Store si toate facilitatile oferite de modelele iPhone intra categoric in discutie.

3. Al treilea motiv pe care eu il aduc in fata este faptul ca iPhone 5 este primul smartphone din lume ce introduce tehnologia LTE. Pentru cei care nu cunosc, tehnologia lte permite conectarea la o retea de internet 4 g, retea ce va permite utilizatorilor incarcarea instant a paginilor web. Inchipuiti-va cat de usor va fi acum pentru toti pasionatii online-ului. Unde mai pui ca deja, marii jucatori in domeniul telecomunicatiilor au achizitionat deja liceente pentru deschiderea retelelor.

Pentru mine si sunt sigur ca si pentru voi, aceste 3 simple motive ar cam trebui sa ajunga pentru a va convinge sa achizitionati noul iPhone 5. Nu in ultimul rand, daca vreti sa gasiti cele mai mici preturi, iphone5pret.com este categoric site-ul pe care ar trebui sa-l vizitati primul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.