Cum alegi un cutting plotter potrivit

cutting-ploter-rosu
Cutting plotter modern

Indiferent de aplicatiile de taiere catre care te indrepti, alegerea unui cutting plotter poate sa fie o sarcina destul de dificila. Dincolo de caracteristici tehnice, branduri, preturi si dealeri, ceea ce cauti s-ar putea sa se rezume in doar cateva cuvinte: o precizie cat de ridicata si automatizare maxima; e important asadar ca prin cat mai putine click-uri si actiuni, din partea utilizatorului, produsele finale sa fie obtinute la un standard ridicat. Pentru obtinerea acestor lucruri, producatorii includ in prezentarile acestor cutting plottere o serie de trasaturi, explicate intr-un mod usor de inteles, spre deosebire de fisele tehnice. Poti gasi un astfel de cutting plotter la Pin.ro – distribuitor cu o experienta deosebita in zona materialelor si echipamentelor pentru productia publicitara.

Viteza de taiere

– Majoritatea produselor din acest segment de dispozitive se situeaza in jurul valorii de 1400 mm/s, desi exista si modele ce ating pragul de 1530 mm/s.

Putere de taiere ridicata

– Masurata in grame, ea poate fi astazi chiar si ajustata, pentru a facilita taierea mai multor tipuri de materiale; fie ca e vorba de folii subtiri sau fine, fie ca in discutie apar folii groase si dure. Aceasta putere de taiere se situeaza astfel intre valori de 5 si 600 de grame.

Drivere si aplicatii performante

– Acestea permit  operatorilor sa faca editarile de grafica direct din CorelDRAW si sa trimita comanda de print in mod direct la cutting-plotter. Totul este simplificat si mai rapid.

Rolele presoare

– Ele pot sa fie plasate si operate in mod individual, incat sa permita o serie extinsa de aplicatii.

Conexiuni multiple

– Fie ca vorbim de conectarea la calculator prin USB, fie de portul serial.

Panourile de control de tip touch

– Aceasta varianta, cat si cea cu taste touch, e simplu de folosit si rezistenta, avand un design aparte. Sarcinile complexe vor fi mai usor de abordat, prin aceste comenzi.

cutting plotter - functiiTaiere automata

– Extrem de utila pentru taierea materialului chiar dupa finalizarea fiecarui job realizat – se obtine astfel un flux de lucru mai eficient. Totul se realizeaza prin simpla apasare de butoane.

Ajustarea presiunii in rolele presoare

– Exista mai multe setari de presiune ce pot sa se potriveasca diverselor materiale utilizate. De obicei acestea sunt de tip: heavy (pentru folie reflectorizanta, folie sablare); medium (folii autocolante standard); folii light (folii pentru geamuri)

Alte noutati specifice intalnite in functionarea unui cutting plotter modern sunt setarile parametrilor multipli (de pana la 4 seturi), pentru calitatea taierii si reglarea vitezei (in aceeasi operatiune lansata). Pentru mai multe detalii legate de aceste caracteristici inovatoare, pentru imagini, prezentari video sau fise tehnice, precum si pentru a lansa o cerere de pret, accesati paginile de echipamente pentru productie publicitara la sectiunea de cutting ploter la PIN GROUP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.