5 aplicatii pentru iPhone 5

Asa cum ne-am obisnuit deja, Apple lanseaza din ce in ce mai rapid o multime de dispozitive care tind sa ne usureze viata. Cel mai mare succes insa il are de departe smartphone-ul companiei, iPhone. In aceasta toamna Apple a lansat cea de-a 6 generatie a dispozitivului, noul iPhone 5. Lansat cu un real succes pentru precomenzi, iPhone 5 s-a vandut in 2 milioane de exemplare in fix 60 de minute. Un record demn de cartea recordurilor, un record plus o lectie pentru toti cei care vor sa ia lectii de marketing in primul rand, lectii de publicitate si de promovare a unui produs.

Desi un pret iphone 5 la poarta fabricii ar fi de trei ori mai mic decat costa in realitate, dupa cum spune un grup de analisti, apple iPhone 5 se vinde in intreaga lume in milioane de exemplare si asta pentru ca uimeste fiecare cumparator cu toate facilitatile pe care le pune la dispozitie intr-un dispozitiv mic pana la urma. Apple iPhone 5 este cel mai complet smartphone si de asta se vinde asa cum ar trebui sa se vanda.

Pentru acest dispozitiv dar si pentru toti cei care detin un iPhone, Apple Store are un clasament al 5 din cele mai folosite aplicatii pe smartphone-urile produse de companie. Topul celor 5 cat si detalii despre ele in randurile ce urmeaza.

1. Prima si cea mai folosita aplicatie din Apple Store este Google. Aplicatie realizata in asa fel incat sa ajute la o navigare ramida, Google permite interogari la viteze uimitoare iar pentru toti cei care au noul iOS 6 instalat pe smartphone-urilor lor, comenzile vocale nu mai sunt o problema. Folosita de peste 80% din detinatorii iPhone, Google isi merita pe deplin pozitia pe care o ocupa in topul celor mai bune aplicatii din App Store.

Vezi si:  Cat dureaza si cum se desfasoara o sedinta intr-un studio foto copii?

2.Aplicatia cu numarul doi este SoundHound, aplicatie ce ajuta utilizatorii sa identifice orice melodie, atat straina cat si romaneasca.

3. Pe locul trei se afla Evernote, cea mai populara aplicatie pentru sincronizare unui iPhone cu un calculator sau browser cat si cel mai bun asistent care sa va tine ordine in task-uri.

4. Locul 4 este detinut de cel mai jucat joc pe iPhone si anume Angry Birds. Cuvintele sunt de prisos in aceasta categorie.

5. Ultima dar nu cea din urma aplicatie pe care o prezentam este Redlaser, aplicatie care prin intermediul camerei foto-video scaneaza codul de bare al produselor si ofera informatii detaliate legate de acesta.

V-am convins? Atunci aflati acum care este iphone 5 pret si cumparati-va unul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.