Flyere, pret atractiv: rezultatul maiestriei artei tipografice si a inovatiilor tehnologice

Distributia de fluturasi publicitari reprezinta un pas mare catre succesul garantat al promovarii afacerii si promotiilor oferite de catre o companie. In ultimii ani, toate segmentele de business sunt guvernate de catre o competitie acerba si deschisa, iar piata ofera o selectie clara intre antreprenorii care muncesc asiduu pentru a cuceri atentia a milioane de clienti care sunt zilnic bombarbati cu informatii cu scop publicitar.

Intre distributia de flyere la pret redus si succesul unei campanii de marketing eficiente se interpune arta tipografica. In aceasta ecuatie intra inovatiile de tehnologie, dar si noile masini de tiparit, care inlesnesc custumizarea costurilor de productie.

Tiparul offset, a carui traditie si evolutie este mai putin cunoscuta de catre publicul larg este, de departe, principalul artizan al modelelor originale si extrem de atragatoare care tind sa ne capteze privirile oriunde ne-am afla, in centru orasului, la metrou sau in cele mai aglomaratie mall-uri ale Capitalei.

Tehnologia pe care se bazeaza arta tipografica moderna, in general, si o tipografie offset, in particular, se remarca prin investitii in utilaje specifice industriei tipografice cu tehnologie revolutionara, performanta si de mare productivitate. In al doilea rand, orice firma care are ca specific de activitate crearea si imprimarea de flyere pret redus este obligata sa investeasca in oameni bine pregatiti, care sa asigure o consiliere la cel mai inalt standard in ceea ce priveste modelul ideal de flyere sau pliante, compatibile, in primul rand, cu amploarea si specificul infomatiilor care se doresc sa fie cunoscute publicului larg.

Tipografia e-flyere.ro ofera servicii profesioniste de distributie si imprimare flyere la pret redus. Fluturasii sunt tipariti pe suport hartie lucioasa de 130 grame cu ajutorul un tipar offset, si nu digital.

Vezi si:  Cadoul ideal de 8 martie– un animal dragut

Tiparul offset si flyere pret de nerefuzat

Tiparul offset are in spate o bogata activitate care se intinde pe parcursul a catorva decenii. Conform parerii majoritare a specialistilor in tipografie, acesta a fost chiar unica modalitate de a imprima o imagine color pe hartie. Ca tehnica, procesul de tiparire offset implica transferul de cerneala lichida de pe placa tipografica pe o suprafata intermediara, cum ar fi, de exemplu, un cilindru cauciucat. De aici, totul este transferat pe suport de hartie nu inainte ca, in vederea obtinerii placilor tipografice, sa se realizeze o separare a culorilor continute intr-o imagine.

In cazul in care culorile sunt combinate pe hartie, acestea sunt imprimate ca puncte mici, unele partial suprapuse, avand la baza principiul rasterizarii. Prin urmare, ochiul uman combina culorile pentru a putea observa imaginea finala.

Procesul de imprimare modern este cel pe suport policromie fata-verso. Acest proces, in in urma caruia se obtine un tiraj impresionant de flyere pret redus, presupune utilizarea culorilor pirmare, substractive: Cyan, Magenta, Galben si Negru. In functie de perfomantele masinii de tiparit, exista posibilitatea separarii culorilor in 8 variante de culori primare, care, la randul lor, sunt transpuse, fiecare, pe cate o placa de imprimare care este apoi utilizata in procesul de tiparire, astfel ca la final se obtine coala de tipar tiparita fata/verso dintr-o singura trecere prin masina.

Ca tehnica revolutionara, tipografia e-flyere.ro se bazeaza pe o investitie in utilaje de sorginte germana care ofera posibilitatea de a tipari seturi de flyere, pliante, mape sau carti de vizita in tiraje care pot ajunge pana la 100.000 de bucati.

Asadar, progresul tehnologic in domeniul artei tipografice se traduce prin scaderea costurilor cu furnizarea de materiale publicitare. Achizitionarea de flyere pret mic reduce semnificativ cheltuiala finala aferenta campaniei de promovare in masa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.