Magazinul online cu cea mai completa oferta de scule electrice profesionale si de mesterit Bosch, scule de bricolaj Dremel, Instrumente de masura Bosch si CST Berger

www.SculeBosch.eu a fost realizat din dorinta de a oferi clientilor un magazin online bine structurat, dedicat sculelor electrice marca Bosch. Scopul este ca produsul sa fie gasit rapid in acest site, fara ca utilizatorul sa fie nevoit a cauta produsele din gama dorita intr-un magazine online precum un supermarket.

Din categoriile de produse amintim cateva: scule cu acumulator, masini de gaurit,ciocane rotopercutoare,ciocane demolatoare,polizoare unghiulare, ferastraie circulare,drujbe, ferastraie verticale,unelte multifunctionale,instrumente de masura etc…
Echipa www.SculeBosch.eu asigura asistenta pe intreg procesul de cumparare, astfel incât, daca informatiile despre produse nu sunt suficiente, consultantii specializati pe categorii de produse pot ajuta clientul in a alege produsul potrivit activitatii pe care doreste sa o desfasoare.

La vanzare, produsele comercializate de www.SculeBosch.eu sunt insotite de Certificate de garantie eliberate de Robert Bosch Romania, ce confima originalitatea acestora.

Pentru a veni in completarea ofertei de vanzare www.SculeBosch.eu ofera servicii profesionale complete de reparatii, intretinere si garantie pentru sculele electrice,in service-ul propriu autorizat Bosch, astfel clientul nefiind nevoit sa mai piarda timp si bani ducand produsul defect catre o alta societate ce se ocupa de garantia acestuia.

De asemenea www.SculeBosch.eu ofera clientilor sai programul de fidelizare Lyoness. www.SculeBosch.eu este partener inregistrat in sistemul de cashback Lyoness.Clientii care au un card de cumparaturi Cashback Lyoness beneficiaza de reduceri si bani inapoi prin sistemul Lyoness pentru toate serviciile oferite.

In concluzie www.SculeBosch.eu ofera cea ma completa gama de scule electrice profesionale , scule electrice pentru casa, scule de bricolaj si instrumente de masura, servicii de reparatii, intretinere si garantie pentru produsele comercializate in propriul service autorizat Bosch si programul de fidelizare Lyoness.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.