Masaj ca remediu pentru stres si oboseala

Daca doriti sa scapati de oboseala fizica si psihica si sa fiti in forma in cel mai scurt timp, nimic nu functioneaza la fel de bine ca un masaj realizat de persoane specializate in timp ce va relaxati pe un pat special. Patul sau masa pentru masaj este elementul cheie pentru ca fiecare masaj primit sa isi faca efectul rapid, iar rezultatele sale sa dureze.

Exista numeroase tipuri de masaje, care presupun o tehnica diferita in functie de rezultatele dorite. Fie ca este vorba despre clasicul masaj de relaxare, despre un masaj energizant, presopunctura, tratamente cosmetice sau chiar tratamente alternative precum impachetarile si acupunctura, patul pentru masaj este esential nu numai pentru ca ofera confort clientilor sau pacientilor, dar si pentru ca va functiona ca amortizor.

Diferitele tipuri de masaje impun grade diferite de presiune din partea terapeutului, de aceea un pat de masaj de calitate va distribui uniform greutatea corpului, amortizand efectul pe care apasarea il poate avea asupra partilor corpului la contactul cu patul sau masa pentru masaj. De asemenea, optiuni precum posibilitatea inclinarii segmentelor patului, prezenta unor accesorii speciale si a golului pentru fata asigura alinierea perfecta a corpului dumneavoastra pentru ca terapeutul sa poata aplica nivelul necesar de presiune asupra muschilor si articulatiilor.

In plus, posibilitatea de a regla inaltimea unei mese de masaj este importanta pentru a aduce fiecare client la inaltimea perfecta astfel incat bratele maseurului sa se afle in pozitie ideala si sa poata atinge toate punctele care trebuie masate fara a obosi. Latimea mesei este si ea calculata astfel incat sa acomodeze orice tip corporal, dar si pentru ca terapeutul sa nu trebuiasca sa se aplece.

Un pat masaj este important atat pentru a aduce corpul clientilor in pozitia ideala pentru aplicarea masajului, dar si pentru ca le ofera acestora confort deplin in timpul efectuarii manevrelor de masaj. Relaxarea totala a musculaturii si alinierea oaselor in pozitie corecta sunt esentiale pentru ca orice tratament, fie ca este vorba despre un masaj, un tratament cosmetic sau o terapie alternativa.

S-a dovedit stiintific ca exista o influenta directa a mediului ambiant in care se desfasoara un tip de tratament asupra rezultatelor sale. In acest context, un pat masaj de calitate contribuie foarte mult la consolidarea rezultatelor. De asemenea, investind in echipament specializat pentru masaj se obtine si un randament mai bun din partea terapeutului pentru ca o masa de masaj profesionala reduce oboseala resimtita dupa o zi lunga de lucru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.