Beneficiile rezolvarii de chestionare DRPCIV

Pusi in fata examenului teoretic auto, cei mai multi doritori de carnet de conducere se vor simti pierduti si vor declara ca ar fi putut sa faca mai mult in vederea pregatirii. Volumul de studiu este intr’adevar coplesitor, in mod special pentru persoanele care au iesit demult din sistemul de invatamant si si-au pierdut exercitiul in ceea ce priveste memorarea unor cantitati mari de informatie.

Pentru a ajuta viitorii soferi in vederea pregatirii pentru examenul auto scris, Directia Permise si Inmatriculari Bucuresti a lansat un nou tip de chestionare auto DRPCIV, disponibile online pe un numar de site-uri unde doritorii le pot rezolva pentru a-si testa cunostintele. Aceste chestionare afiseaza automat rezultatele si raspunsurile la intrebari si sunt verificate periodic pentru a elimina din sistem intrebarile cu raspunsuri gresite.

Cat de eficienta este aceasta metoda de studiu?

Intrebarile din chestionarele online acopera in intregime subiectele discutate in examenul teoretic pentru permis, iar sectiunile acestor teste de simulare sunt identice cu cele ale examenului in sine. Completand aceste tipuri de chestionare auto, viitorul sofer se pregateste atat din punct de vedere teoretic, cat si al obisnuintei cu mediul de examen, stresul impus de timpul limita si tipul de intrebari ce apar cel mai des.

Unele persoane considera aceste chestionare DRPCIV o pierdere de timp ce ar putea fi alocat studiului manualului sau al legislatiei, insa chestionarele sunt o modalitate eficienta de a determina pe ce subiecte se pune mai mult accent in timpul examenului. Astfel, aceste subiecte se pot studia mai intens.

Unde se gasesc chestionarele auto DRPCIV?

Vezi si:  Unde gasesc? Cel putin o data ai spus asta

Modelul de chestionare auto DRPCIV puse la dispozitie de Directia Permise si Inmatriculari Bucuresti sunt teste teoretice tip grila ce se gasesc online si sunt absolut gratuite. Trebuie evitat orice site care percepe o taxa pentru afisearea acestui tip de chestionare, ele sunt distribuite gratuit si ar trebui sa fie usor accesibile pentru orice persoana cu access la internet. De la aparitia acestora, tot mai multe site-uri pun la dispozitie noile chestionare, atentie insa, unele site-uri au chestionare incomplete sau afiseaza raspunsuri incorecte. Inainte de a incepe rezolvarea chestionarelor, viitori soferi trebuie sa se asigure ca site-ul este de incredere.

Pentru perosoanele care nu au access la internet, exista inca in librarii cartile de chestionare clasice folosite pana nu demult. Se recomanda insa obtinerea accesului la interent pentru cateva ore si rezolvarea a cel putin cateva chestionare DRPCIV online inainte de examen, pentru a nu fi luati in totalitate pe nepregatite de noul format si noul mod de rezolvare al examenului auto scris pentru permis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.