Pagina gratuita pentru detinerea unui blog in 2019

Paginile gratuite de blogging au parcurs un drum lung in ultimii ani, iar acum este mai usor ca oricand sa cream un blog care arata profesional, pentru a impartasi o pasiune cu oamenii, pentru a ne exprima opinia si pentru stabilizarea prezentei online.

Wix are o gama de planuri de abonamente pentru care trebuie sa platesti, dar are si oferte gratis, totusi este bine sa notam in primul si in primul rand, ca acesta are niste conditii. Cu produsul gratis, pagina ta va beneficia de branding Wix si transferul de date va fi limitat la 500MB pe luna, deci nu este ideal pentru pagini cu un trafic puternic. Primesti doar 500MB loc de stocare, deci tine si asta minte.

Oricum, poti crea un blog cu pagini nelimitate si in care Wix straluceste cu adevarat, este functionalitatea puternica a blogului. Editorul poate ca este simplu dar ai acces la toate lucrurile necesare. Incepand cu galeriile de imagini pana la clipuri si muzica si exista o multime de moduri pentru personalizarea postarilor.

Si in modul de planificare al postarilor exista multa flexibilitate si pasi simpli – de exemplu sa putem seta ca postarile publicate sa apara automat si pe Facebook. De exemplu, ai o optiune numita Wix Bookings, care permite clientilor sa faca programari pentru intalniri sau ore, direct de pe pagina ta web.

Iar ceea ce il face pe Wix intr-adevar convingator este pe langa toate acestea, primesti si restul lucrurilor pe care le ofera acest constructor de pagina web, in afara de ajutor pentru blog. Acest lucru include folosirea unui editor ADI a lui Wix, pentru a face crearea pagini mai usoara, chiar pentru incepatori, in plus suport impresionant de divers pentru numeroase tipuri de media. Recent, Wix a introdus Wix Turbo, care creste considerabil viteza si performanta de pagina web.

Daca luam in considerare ce primim gratis, limitele de latime de banda si date nu mai par un impediment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.