Cele mai bune servicii de gazduire pentru blogul tau

Fie ca esti un blogger profesionist sau o companie care are nevoie de un blog sau de o pagina profesionala, ai nevoie de un serviciu de gazduire. Iata cateva sfaturi pentru a face cele mai bune alegeri.

Cele mai bune servicii de gazduire a unui blog pentru o companie

InMotion, ideal pentru o companie in dezvoltare. InMotion ar trebui sa fie principala alegere pentru detinatorii unei companii interesate de un server dedicat virtual (VPS) pentru a echilibra bugetul si resursele simultan sau de o gazduire dedicata.

Chiar daca nu este cea mai ieftina optiune, acest serviciu de gazduire propune o latime de banda nelimitata cu o multime de servicii incluse si o certificare SSL gratuita.

HostGator, ideal pentru companiile de marime medie. HostGator este un alt serviciu de gazduire popular, excelent pentru gazduirea serverelor dedicate ceea ce il face cea mai buna alegere pentru o companie de marime medie.

Utilizatorii vor beneficia de o stocare si de o latime de banda nelimitate, de o certificare SSL gratuita si de o instalare WordPress intr-un singur click.

Cele mai bune servicii de gazduire pentru un blog personal

SiteGround, puternic si popular, pentru bloggerii seriosi. SiteGround este putin mai scump in raport cu celelalte optiuni de gazduire pentru un blog existente pe piata.

Insa este extrem de popular din nenumarate motive, mai ales datorita serviciului relatii clienti si interfata extrem de usor de folosit.

Hostinger, accesibil ca pret si sigur, pentru bloggerii experimentati. Hostinger este accesibil ca pret, cu servicii care incep de la 1,59 dolari pe luna.

Insa, in ciuda preturilor accesibile, propune servicii de calitate cu un timp de functionare de 99,95% si un nume de domeniu gratuit atunci cand iti doresti gazduirea unui site la ei pentru prima data. Este alegerea ideala pentru bloggerii mai experiementati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.