Cum alegi cel mai potrivit carucior de copii

Te intrebi cum poti sa alegi cel mai potrivit carucior de copii? Atunci trebuie sa stii toate diferentele care te vor ajuta sa ai parte de un produs potrivit.  Ca parinte este absolut normal sa iti doresti sa ii oferi copilului tau cele mai bune conditii.

Spre deosebire de multe alte lucruri caruciorul este un produs care nu ii va ramane mic bebelusului si pe care il vei putea utiliza o perioada cat mai lunga de timp. Un carucior de buna calitate ii va oferi celui mic o modalitate prin care sa se simta relaxat si in siguranta si iti va imbunatati considerabil iesirile cu acesta. Acceseaza 6pm.ro pentru mai multe informatii despre produsele pe care le folosesti.

   Cum alegi cel mai bun carucior

Siguranta este criteriul de baza

Ca un carucior sa fie un produs pe care sa il poti utiliza in orice moment trebuie sa respecte normele de siguranta impuse. Atunci cand ne gandim la siguranta trebuie sa ne gandim la urmatoarele aspecte: carutul sa fie solid, sa fie dotat cu sistemul de blocare pe frana, sa previna alunecarea copilului. Totodata mai trebuie sa stii ca modul in care se fixeaza centura nu trebuie sa fie ales intamplator, cu totii stim ca cei mici pot isi deschida centurile asa ca este mai bine sa alegi un model cu o centura care se fixeaza mai bine. Mai este recomandat ca modelul pe care l-ai ales sa nu aiba colturi sau parti ascutite astfel incat cei mici sa se poata lovi.

Tipul caruciorului treniie sa fie calculat in functie de necesitati

Poti opta intre mai multe modele de carucioare precum: carucior sport pentru copii, carucior 3 in 1 pentru copii si nu in ultimul rand carucior standard pentru copii.

Greutatea caruciorului

Greutatea este foarte importanta. Daca locuiesti la casa sau intr-un apartament trebuie sa stii cat de importanta este greutata atunci cand alegi un astfel de produs. Plimbarile cu bebelusul vor devenii mai placute si mai usoare atunci cand ai un carucior care sa se poata manevra cu lejeritate. Ia in calcul si faptul ca greutatea copilului se va mai mari odata cu inaintarea in varsta. Din acest motiv este recomandat sa alegi un carucior cu o greutate mai mica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.