Cazare in Baneasa la Phoenicia Grand

hotel phoenicia grandBucurestiul este impartit in cateva zone rezidentiale, Baneasa fiind una dintre ele, fiind chiar printre cele mai cautate si renumite zone din Capitala. Acessul catre centrul orasului este foarte rapid din aceasta zona, fiind perfecta pentru cazarea in Capitala. Exista foarte multe mijloace de transport ce ajung in centrul orasului. Odata cu inchiderea aeroportul Baneasa, zona a devenit linistita iar hotelurile de aici ofera servicii exceptionale, oferta de cazare incluzand hoteluri de 3 stele, hoteluri de 4 stele si hoteluri de 5 stele. In Baneasa au loc numeroase evenimente organizate in spatiile puse la dispozitie de Romexpo si Romaero, astfel veti avea avantajul unei distante usor de parcurs pana la punctul de interes.

Printr-o scurta plimbare cu masina ajungeti si in centrul istoric al orasului, unde se afla multe muzee, teatre si restaurant. In ceea ce priveste cazarea in zona Baneasa, unul dintre hotelurile preferate de turisti pentru rezervari este Phoenicia Grand. Este unul dintre hotelurile renumite din Bucuresti, ce ofera conditii de 4 stele oaspetilor sai. Este un hotel impunator, in care se regasesc toate facilitatile necesare unui sejur relaxant : centrul spa, restaurant, bar, toate amenajate modern, cu bun gust.

Camerele de la Phoenicia Hotel sunt spatioase, fiind disponibile camere standard, superior si suite. Dintre cele mai importante dotari ale camerelor de la Phoenicia se numara: minibarul, TV, internet gratuit, produse cosmetice. La o scurta distanta fata de acesta, intalnim hotelul Crystal Palace tot pe strada Alexandru Serbanescu, numarul 18 – 20.

Hotel-Bucuresti.com efectueaza rezervari pentru ambele hoteluri. Tarifele pentru cazare sunt avantajoase, fiind obtinute in baza unui volum mare de rezervari efectuat de agentia de rezervari. Pentru informatii despre cum puteti ajunge la hoteluri precum si informatii despre disponibilitate ne puteti contacta la numarul de telefon 071.269.684, de luni pana vineri sau prin intermediul e-mailului : rezervari@hotel-bucuresti.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.