Cum alegi un hotel fara surprize neplacute?

Pentru multe persoane, alegerea unui hotel face pur si simplu parte din pregatirea unei calatorii, este o decizie luata ca si multe altele, ca de exemplu achizitionarea biletului de avion sau de tren. La urma urmei, ceea ce conteaza este ceea ce facem odata ajunsi la fata locului, nu-i asa?

Insa, realitatea este putin diferita. O cazare buna ne poate face sejurul mult mai placut…si, o experienta neplacuta cu cazarea ne poate strica sejurul. Iata de ce ar trebui sa alegi cu grija hotelul in care te cazezi in timpul unui sejur.

Alegerea hotelului, indispensabila pentru un sejur reusit. Poate nu realizezi acest lucru insa, alegerea unui hotel de calitate iti permite spre exemplu sa te simti bine primit, sa incepi ziua cu un mic-dejun copios, sa ai parte de un somn odihnitor si de calitate si sa te intorci intr-un loc confortabil dupa o zi intreaga de vizite. Alegerea unui hotel mediocru este sinonim cu un sejur nereusit deoarece nu vei reusi sa te odihnesti asa cum trebuie, cartierul si vecinii ar putea fi zgomotosi, poate iti va fi prea cald sau prea frig…

Alege un hotel bine plasat. Hotelurile situate in apropiere de principalele atractii ale unui oras sunt in general mai scumpe. Insa, uneori merita sa faci un calcul: un hotel mai central iti va permite sa pierzi mai putin timp cu transportul. De altfel, in unele orase precum Londra unde metroul este extrem de scump, este mai bine sa alegi un hotel central pentru a nu cheltui o avere pe transport.

Identifica echipamentele si serviciile importante pentru tine. Nu avem toti aceleasi asteptari atunci cand alegem un hotel. Spre exemplu, pentru un sejur relaxant, vei opta poate pentru un hotel cu spa si cu piscina. Pentru un sejur cu prietenii vei opta pentru un hotel cu un bar simpatic. Daca esti genul petrecaret, vei aprecia cu siguranta un hotel cu o receptie deschisa 24 de ore din 24.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.