Hoteluri langa Gara de Nord, Bucuresti

Daca va aflati in Bucuresti si cautati un hotel, este recomandat sa incercati o cazare langa Gara de Nord. Aceasta zona este importanta din punct vedere istoric, dar si turistic, deoarece Gara de Nord este cea mai mare din toata tara, iar, din punct de vedere arhitectural, este asemanatoare celei din Paris. De asemeni, privita din afara, Gara de Nord ofera o alura contemporana, aceasta fiind renovata, ultima data, intre anii 1997 si 1999.

Cu toate acestea, daca va decideti sa va cazati langa Gara de Nord, puteti incerca hotelul Ibis Nord, el fiind catalogat la 3 stele. Acesta se afla pe strada Grivitei, fiind foarte aproape de Gara de Nord, hotelul fiind potrivit fie ca va aflati in vacanta, fie ca ati venit in scop de afaceri. In aceasta idee, hotelul Ibis Nord detine 6 sali de conferinte, acces wireless la Internet, parcare privata, un restaurant care ofera o varietate mare de alimente, chiar si pentru vegetarieni, si multe altele. Este bine de mentionat ca hotelul Ibis Nord ofera preturi pentru toate tipurile de persoane, indiferent de conditia economica.

O alta alegere potrivita pentru o cazare langa Gara de Nord ar fi hotelul Euro International Polizu. Acest hotel, unul dintre cele mai cunoscute din Bucuresti, esteun hotel  de 3 stele, el aflandu-se la doar 200 de metri de Gara de Nord. Hotelul Euro International Polizu dispune de nu mai putin de 250 de camere, in acestea fiind incluse 4 pentru persoane cu handicap si 16 apartamente. De asemeni, acest hotel, la fel ca si Ibis Nord, detine 6 sali de conferinta, o parcare indeajuns de mare pentru toti cei care apeleaza la serviciile lui, o curatatorie, spalatorie, un seif si multe altele. Tarifele pentru acest hotel variaza, el fiind accesibil tuturor persoanelor care doresc sa se cazeze. De asemeni, hotelul Euro International Polizu are un restaurant in care sunt pregatite o varietate mare de produse culinare.

In  cazul in care  bugetul  pentru cazare  este bine strict  , va recomandam un hotel de 2  stele, hotel Hello. Acesta se  afla  chiar  langa  hotelul Ibis Nord, iar  tarifele sunt  considerabil mai  mici.

Fara indoiala, zona Gara de Nord este una dintre cele mai importante din punct de vedere turistic din Bucuresti, pe aici trecand, in fiecare an, nu mai putin de 100.000 de turisti sau vizitatori. Daca doriti o cazare langa Gara de Nord, nu ezitati sa apelati la unul dintre hotelurile descrise mai sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.