Cum să găseşti un hotel bun în Bucureşti

Cazarea ocupă un loc important în bugetul unui călător, de multe ori fiind cea mai importantă parte a unei călătorii. Există în lume oraşe în care cazarea nu este o problemă de bani, ci doar de preferinţă. Însă există şi locaţii fabuloase, în care nu poţi găsi o cameră decentă sub 100 de euro, precum în Paris, Amsterdam, Londra, Barcelona şi altele.

O cazare o poţi găsi oricum, totul depinde de ceea ce-ţi doreşti, de confortul pe care il doresti, de numarul de stele pe care il are hotelul ales. Dacă nu este o problemă confortul, o cazare ieftină o poţi găsi la orice hostel, motel sau hotel de categorie mică si mai nou pe airbnb.

Acum există o mulţime de site-ului precum booking.com, care am înţeles că îşi va deschide birou în curând şi în România. Pe booking îţi faci rezervări, găseşti oferte bune, hotelurile arată exact ca în poze, comentariile clienţilor sunt nepreţuite şi angajaţii booking ajuta de multe ori când s-au creeat diverse probleme (renunţare la rezervare, primit banii înapoi, neprezentare, lipsa personalului de la recepţie, etc).

Booking este un site foarte bun, de aceea este recomandat ulterior de clienţii mulţumiţi, şi altora. Dacă vrei să ai parte de cele mai bune oferte, înscrie-te în baza lor de date şi vei primi mail-uri cu reducerile de preţuri. Ei reţin ce şi unde cauţi şi te ţin la curent cu preţurile cele mai bune.

Mai exista site-uri specializate, gen Trivago, în a-ţi găsi, dacă vrei o anumită locaţie şi un anumit hotel, preţul cel mai bun. Mai mult, are o mare calitate – dacă tu faci o rezervare cu ceva timp înainte, iar preţurile la hotelul ales scad, vei primi diferenţa înapoi.

Nu ocoli agenţiile de turism mari, care negociază aceste pachete de vacanţă sau călătorii de afaceri sau pur şi simplu excursii în capitală, şi îţi oferă preţuri foarte bune. Astfel, nu mai ai nicio bătaie de cap. În plus – ai şi suport permanent, în caz că întâmpini dificultăţi la destinaţie.

Într-o capitală ca Bucureştiul, este esenţial locaţia în care vrei să te cazezi.

Exista moteluri, hosteluri sau hoteluri de 2 stele,care sunt o variantă ieftină de cazare pentru cei care vor să evite aglomeraţia capitalei , au o amplasare în zone periferice sau în zone exclusiv adresate studenţilor, aglomerărilor din zona gării, etc.

Hotelurile de 3 stele, amplasate spre şi în centru capitalei, oferă oaze de linişte, un cadru primitor şi familial, amenajări moderne şi servicii hoteliere de cea mai bună calitate, prestate de un personal bine pregătit. Astfel de hoteluri de putem găsi atât la 2 minute de centrul Universităţii cât şi în apropierea unuia din cele mai mari parcuri din Bucureşti, respectiv parcul Herăstrău, cât şi în multe alte zone atractive.

În ceea ce priveşte hotelurile de 4 şi de 5 stele, acestea se afla amplasate atât în zone rezidenţiale cât şi în centru oraşului, în Zona Arcului de Triumf, oferă condiţii de cazare de lux reuşind să vă facă să simţiţi cu adevărat căldura şi ospitalitatea unui cămin, nu doar a unei unităţi de cazare.

Hotelul Marriott Bucharest oferă confort şi eleganţă la cele mai înalte standarde europene, având 402 camere Deluxe, 6 restaurante, un centru de convenţii, un centru spa şi club de sănătate, o galerie comercială şi un cazinou Grand Casino. Camerele şi suitele de la JW Marriott Bucharest Grand Hotel includ TV cu ecran plat cu canale prin cablu şi prin satelit, inclusiv HBO şi CNN.

Printre dotările standard se numără halate de baie, papuci şi articole de toaletă gratuite. Clădirea este în stil clasic şi se află lângă Palatul Parlamentului, fiind frecventată de şefi de stat şi membri ai familiilor regale. Proprietatea este un oraş în oraş, onorând solicitările celor mai exigenţi călători. Astfel, oaspeţi au la dispoziţie un centru spa şi de sănătate de lux, unde se pot relaxa după o zi solicitantă, servicii de calitate şi 6 restaurante care servesc mâncăruri gourmet. Oferă şi săli de banchete şi sala de conferinţe potrivită pentru întâlniri de afaceri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.