Hoteluri creative si neobisnuite in lume

Alegerea unui hotel bun este un detaliu important in planificarea unei calatorii. Pana la urma, este locul in care o sa-ti petreci noptile si o parte din zile. Dar ce face un hotel sa fie bun? Serviciul, designul, arhitectura, atmosfera, opiniile? Este o combinatie dintre toate astea.
Camere din butoiuri uriase de vin
Ti-ar placea sa te duci in Germania, si sa dormi intr-o camera care a fost un butoi urias de vin? Nu este ceva din povesti. Pe o ferma in satul Sasbachwalden sunt cinci camere din butoaie. Fiecare este numit, dupa felul de vin care a fost tinut in el. Camerele au bai si incalzire.
Hotel Huettenpalast
Daca vrei o aventura in care poti sa te simti singur, dar totusi nu vrei sa te lasi de confortul unei camere din hotel, incearca hotelul Huettenpalast din Berlin. Aici o sa gasesti rulote inauntru, parcate in centrul unei cladiri.
Sun Cruise Resort & Yacht
Croazierele pot fi frumoase si de vis si iti doresti sa tina mai mult timp. In hotelul Sun Cruise poti ramane cat iti doresti tu. Te lasa sa experimentezi toata distractia si bogatia unei croaziere, fara sa ti se faca rau de mare. Hotelul arata ca un vapor si era construit pe o stanca in 2002. O sa gasesti hotelul in Coreea de sud.
Avion transformat in hotel
Un avion intreg a fost transformat intr-un loc luxos pentru doua vizitatori. Are jacuzzi, sauna, televizoare, internet wireless, aer conditionat si tot ce iti poti imagina. Avionul poate fi inchiriat si pentru sedinte, ideal pentru 15 persoane. Avionul este un Ilyushin 18, construit in anul 1960.
Hotelul Burg Oberranna
Fortress of Oberranna a fost construit in secolul 12, iar acum castelul a fost renovat si transformat in hotel de lux. Hotelul poate fi gasit in Wachau Valley, in Austria. Vizitatorii pot studia imprejurul hotelului pe jos, sau pe spatele unui cal, sa si in anii trecuti. Locul este plin de manastiri si biserici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.