Un hotel deosebit, pentru cele mai importante evenimente

cazare in baia mareCei care nu au ajuns inca in Maramures, au posibilitatea sa viziteze unul din putinele judete in care obiectivele turistice sunt intr-un numar mare, unde obiceiurile si traditiile sunt inca pastrate, unde oamenii sunt mai primitori decat in orice alt judet, iar conditiile de cazare dintre cele mai bune.

In ceea ce privesc locurile de cazare in Baia Mare, Hotel Romanita dispune de 30 de camere si un apartament, toate amenajate si decoarte elegant si cu stil, utilate complet, la cele mai inalte standarde. Click aici pentru detalii.

Cei care ajung in cadrul acestui hotel, beneficiaza in primul rand de ospitalitatea si amabilitatea tuturor celor care sunt la dispozitia clientilor. Acest lucru este absolut necesar in orice unitate care se respecta, orice unitate care da dovada de excelenta in servicii si personal, cu este si in cazul Hotelului Romanita din Baia Mare.

Din dorinta de a fi cat se poate de transparenti cu toti cei interesati de locuri de cazare in Baia Mare, va prezentam cateva pareri ale clientilor Hotelului Romanita, care fie au fost cazati aici, fie au participat la un eveniment sau chiar l-au organizat.

“Am petrecut 3 nopti la hotelul Romanita din Baia Mare, avand intalniri de afaceri in Baia Mare, in diverse centre si sunt multumita de modul cum am fost tratata, incepand de la receptie, pana la femeile de serviciu. Mancarea a fost mereu pe gustul meu, deserturile au fost destul de bune, iar condintiile de cazare excelente, fara cuvinte. Este primul hotel din Romania in care am fost eu cazata si pe care l-am vazut eu, care are camere atat de bine dotate si atat de elegante. Felicitarile mele sincere! Numai bine.” Aneta B.

“Am fost in cursul verii la Romanita din Baia Mare la piscina si mi-a placut foarte mult. Ma simteam ca pe plaja, muzica buna, dj ai unui post de radio local din cate imi amintesc, oameni ok si am gustat si din mancarurile lor, mai exact un pastrav prajit si nu as avea nimic rau de spus, dimpotriva recomand aceasta piscina, fiind singura de care am cunostinta. Camerele nu le-em vazut si nici restaurantul, insa ceea ce am vazut m-a surprins placut.” Catalina V.

“Am fost anul trecut (2012) la o nunta in sala mare din cadrul Hotelului Romanita si am ramas fara cuvinte. Planuisem cu logodnicul meu sa ne casatorim si mi-am dorit enorm de mult acest restaurant pentru nunta mea. L-am gasit si l-am rezervat insa intr-o zi de duminica, fiind cam singura disponibila. Am realizat o nunta deosebita, am amenajat sala dupa gustul meu (ce-i drept, foarte putin pentru ca e extrem de eleganta si nu avea nevoie de prea multe), am impodobit-o cu flori si am facut-o sa arate ca in povesti. Mancarea am ales-o cu grija, deoarece imi doream un meniu mai special, cu preparate deosebite, care au fost apreciate si de invitati. Am fost serviti regeste si tratati pe masura. Cadoul din partea unor prieteni a fost o camera in cardul Hotelului Romanita, o camera decorata pentru un cuplu proaspat casatoriti, asadar inchipuiti-va cum arata :). Recomand cu mare caldura acest local pentru cei care vor o nunta deosebita si ii imbratisez cu drag pe toti cei care au contribuit la un moment atat de important din viata mea” Adriana K.

Multumirea clientului este intotdeauna si multumirea conducerii, iar Hotel Romanita a stiut intotdeauna sa multumeasca frumos!

Va asteptam cu incredere la Hotel Romanita din Baia Mare

Hotel Restaurant Romanita 4**** – Hotel, Restaurant & Piscina

Adresa: Str. Europa, nr.95, 430002, Recea, Baia Mare

Phone: 0262 287 000

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.