Jocurile online pentru adulti

Jocurica este un site de jocuri care va pune la dispozitie cele mai autentice, actuale, interactive si in acelasi timp de calitate jocuri gratuite.
Fiind jocuri online, va puteti juca in mediul virtual in orice moment al zilei si in orice locatie. Aveti nevoie doar de un calculator conectat la internet su cu ajutorul descrierii platformei in limba romana, precum si a butoanelor specifice listate de asa maniera incat sa fie usor de accesat, aveti avantajul de a invata rapid modalitatea de joc adaptata pentru fiecare din cele 27 categorii de jocuri gratuite prezente pe prima pagina a site-ului.
Gandita deopotriva pentru copii si adulti, platforma jocurica insumeaza pentru moment 627 de jocuri de mica, medie sau mare dificultate, pe categorii de varsta si chiar de sex, indeosebi cand vine vorba de cei mai mici dintre utilizatorii nostri.
Unul din obiective noastre principale este ca fiecare utilizator sa aiba un tonus excelent si sa isi imbunatateasca anumite abilitati, in urma jocului pe jocurica. Intr-o lume in care actualmente stresul cotidian este foarte mare, ne concentram intr-o mare masura pe jocurile destinate adultilor, ideale in weekend sau dupa o zi de munca incarcata puternic.
Echipa jocurica pune la dispozitie adultilor jocuri logice, sport, de strategie, de actiune, de aventura, jocuri masini, motociclete, horror si multe altele, prezentate in categoriile de jocuri.
Accesand jocuri gratuite cu tematica preferata, adultii pot opta spre exemplu pentru actiune: Counter Strike Source, Wolverine Tokyo vs Fury, Hoarde si Lorzi in categoria Jocuri Actiune, care aduna 5 pagini; Sah Usor, Gravitee 2, Echilibru Perfect 2, Sfere, care sunt doar cateva jocuri din categoria Jocuri Logice ce va sunt oferite pe 4 pagini; Pastreaza echilibrul, Ultimate War, Epoca Razboiului din randul categoriei Jocuri Strategie si lista poate continua la infinit.
Indiferent de categoria pentru care optati, jocurile pe care vi le oferim, atent selectate, actuale si de calitate, va pune la lucru gandirea, memoria, va stimuleaza simtul strategic, va cresc adrenalina si va imbunatatesc toate coordonarile motrice, atat de inhibate in decursul unei zile de lucru extenuante, in care toata lumea are noi si noi pretentii si dorinte de la noi. In urma jocului preferat accesat pe platforma jocurica, va veti simti incarcati de energie, eliberati de stres si pregatiti pentru o noua zi, mai provocatoare poate ca precedenta.
Desigur ca multi dintre dumneavoastra, care sunteti adulti, desi va plac jocurile online, afisati o anumita reticenta vizavi de acest gen de petrecere a timpului liber, datorita minimizarii socializarii si comunicarii, pe care din pacate, multe site-uri de gen le imprima in mod indirect si fara vointa, datorita lipsei unei platforme gandite de asa maniera incat sa fie cat mai umana.
Tocmai de aceea, desi suntem o echipa tanara, intuim dorintele oamenilor si ne dorim ca totul sa fie cat mai bine, astfel ca ne-am gandit platforma in primul rand din perspectiva umana si mai apoi virtuala.
Ce presupune acest lucru?
Jocurica este atat platforma de jocuri gratuite online cat si platforma de comunicare intre utilizatori.
Creandu-va un profil personal pe site-ul nostru nu veti mai fi izolati de lume, chiar daca sunteti in fata unui calculator: aveti posibilitatea de a participa la concursuri si castiga premii, de a alcatui un top al celor mai bune jocuri (prin vot), aduna puncte, de a juca in retea cu alti utilizatori si de a va face noi prieteni, inlaturand astfel barierele comunicarii. Doar stim ca se pot lega adevarate prietenii in mediul virtual, urmate de intalniri propriu-zise.
In acelasi timp, daca aveti o familie si implicit copii si doriti sa va jucati online, insa va ganditi ca nu petreceti timp alaturi de cei mici, inlaturati acest gand neplacut: jocurile pe care vi le oferim sunt jocuri cu grade de dificultate variate, asa ca va puteti juca impreuna, accesand acele jocuri si acele categorii de jocuri care va plac amandorura, in functie de varsta copilului. Si iata, cum cel mic, va percepe in dumneavoastra nu doar un parinte, ci un adevarat prieten. Daca mai optati si pentru jocuri logice, creative sau de strategie, nu ii puteti face decat un bine: va invata sa ia decizii, sa gandeasca limpede si sa adopte cele mai potrivite actiuni adaptate la situatii diferite si pregatindu-l astfel pentru etapa urmatoare a vietii.
Asadar, reticenta dumneavoastra fata de jocurile online trebuie oprita aici: accesand jocurica, veti descoperi o serie de jocuri si o mare de prieteni, in timp ce va relaxati accesand jocuri gratuite.
Si cum adultii raman si ei copii intr-o oarecare masura, echipa jucarica.ro va ureaza spor la joaca!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.