Cine joaca astazi jocuri ferme

Distribuie cunoscutilor tai!

Cine joaca astazi jocuri ferme, 3.0 out of 5 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/5 (2 votes cast)

Poate parea amuzant titlul acestui articol insa si aici este oarecare urma de filosofie. Bine, nu vorbim de ceva profund ci vorbim de o foarte buna metoda de relaxare si anume jocurile. Din marea diversitate a jocurilor existente am ales sa discut despre jocurile cu ferme.

Destinate pentru inceput copiilor, aceste jocuri au inceput sa-si schimbe publicul ales odata cu introducerea jocurilor complexe de acest tip. Jocuri ferme de tip flash player joaca in special copii. Acestia intra, joaca un pic, se plictisesc si apoi ies. Totusi, exista jocuri de acest timp care presupun mai mult decat agilitatea unui copil mic si anume jocurile cu ferme complexe care se desfasoara pe perioade de timp nedeterminate. Dintre aceste, doua din cele mai cunoscute sunt farmerama care se joaca in browser si necesita cont si cel mai popular, farmville 2 care se joaca pe facebook.

Odata cu introducerea acestor jocuri, si persoanele care nu sunt chiar copii le joaca si sunt captati de ele. Motivele sunt multiple insa cel putin in cazul farmville 2, este vorba despre faptul ca jocul nu mai reprezinta doar o modalitate de relaxare pe termen scurt ci posibilitatea de a juca un joc cu prietenii, de a intra in competitii cu ei, de a va ajuta reciproc si asa mai departe. Astfel de jocuri cu ferme, complexe, au asadar un alt public decat cel foarte tanar, mai ales si pentru faptul ca multe dintre ele pun la dispozitie posibilitatea cresterii fermei prin intermediul cumpararii diverselor facilitati cu bani reali.

Tu joci astfel de jocuri? Ia uita-te in lista ta de prieteni, vezi cam cati dintre ei joaca farmville 2 si apoi gandeste-te la varsta lor. Iti garantez ca vei gasi de la 15 ani si pana la 30 de ani, persoane captate de complexitatea unui astfel de joc.

Distribuie cunoscutilor tai!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.