Aranjamente florale de nunta

Este mult mai bine si mai usor sa faceti singuri aranjamentele florale pentru nunta dumneavoastra, deoarece, pe langa faptul ca economisiti sume importante de bani, le veti realiza exact cum le-ati visat, utilizandu-va la maxim creativitatea.

In primul rand, trebuie sa luati o decizie asupra culorilor dominante pentru nunta, pe baza carora veti incepe sa va ganditi si la ce flori veti folosi, cum le veti aranja si cum va arata intreg aranjamentul decorativ pentru nunta. Mai puteti sa va ghidati dupa florile preferate ale dumneavoastra si ale perechii, dar, pe de alta parte, acesta poate reprezenta un impediment, in cazul in care sezonul lor a trecut.

Atunci cand treceti practic la pregatirea aranjamentelor florale pentru nunta, tineti cont de faptul ca ele nu trebuie sa fie identice, dar trebuie sa contina aceleasi tipuri de flori. Incercati sa va ghidati dupa tematica nuntii, dupa culorile rochiilor domnisoarelor de onoare si dupa cum va doriti sa arate buchetele (rotunde, inalte, curgande etc.). De regula, nuntile in interior necesita o anumita strictete in aranjarea florilor, pe cand nuntile in aer liber va permit sa fiti mai liberi in aranjamente.

Numarul de fire pe care il folositi intr-un aranjament floral este foarte important, pentru ca acesta sa arate bine la final. Puteti sa va inspirati din reviste pentru mirese. De asemenea, tineti cont si de inaltimea buchetului, pentru a nu deranja nuntasii. Asadar, aranjamentul trebuie sa fie destul de scund sau mai inalt, astfel incat persoanele sa poate discuta fara sa fie deranjate de flori.

Ganditi-va si unde si cum le veti tine, pentru ca ele sa nu se vestejeasca inainte de inceperea nuntii. Ideal ar fi sa reziste pana dimineata. Astfel, trebuie sa folositi produse care se pun in apa si care ajuta la mentinerea florilor proaspete mai mult timp si sa le depozitati intr-un loc unde temperatura nu este nici prea mare, dar nici prea mica.

Pentru a cumpara flori, trebuie sa va duceti la un depozit en gros de flori, unde preturile sunt foarte mici. Aveti grija sa alegeti flori frumoase si mai putin deschise (acestea traiesc mai mult). Primavara va puteti indrepta spre anemone, lalele, lacramioare, gardenii. Vara este specifica daliilor, crizantemelor si margaretelor. Toamna, este bine sa alegeti flori in culorile specifice acestui anotimp, precum carciumarese, galbenele, crizanteme. Iarna, alegerile variaza intre craciunite si brazi. Desigur, puteti alege si flori care se pot gasi tot anul, un exemplu fiind trandafirii.

Un aranjament floral nu este alcatuit doar din flori, deci, cand mergeti la un depozit de flori en gross, uitati-va si dupa diferite plante de ornament, pe care sa le puteti include intr-un mod compatibil cu toata nunta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.