Care sunt cele mai potrivite plante pentru un dormitor?

Stiai ca exista unele plante cu cele mai bune virtuti pentru dormitor de care ar trebui sa incerci sa profiti numaidecat? Descopera citind acest articol care sunt acestea.

Lavanda. Pusa intr-un dormitor, lavanda este cea care ca reimprospateaza aerul, care va lupta contra stresului si nervozitatii si a eventualelor angoase. O poti aseza langa o fereeastra. Nu are nevoie de prea multa apa.

Schindapsus- Iedera Diavolului. Este o planta care va lupta impotriva formaldehidei. Este o planta foarte usor de intretinut care se va dezvolta foarte repede.

Violetele africane. Violetele africane sunt plante extrem de populare. Sunt si cele mai cultivate din lume. Sunt ideale in dormitor si nu au nevoie de prea multa apa. Iar florile pot sa purifice aerul.

Aloe Vera. O planta utila pentru a lupta contra undelor electromagnetice de la televizor si de la calculator. Dar este foarte utila in acelasi timp pentru a proteja casa de acarieni. Deci este ideala pentru dormitor.

Iasomia. Iasomia este un veritabil somnifer natural. Poate ameliora calitatea somnului, diminua anxietatea si te poate ajuta sa fii mai bine dispus la trezire. Iar mirosul sau te poate ajuta sa te bucuri de un somn de cea mai buna calitate.

Iedera. Iedera este o planta excelenta atunci cand vine vorba despre purificarea aerului. De fapt, este cea care poate sa absoarba formaldehida. Este foarte usor de cultivat si nu are nevoie de o expunere permanenta la soare.

Cactusul. Cactusul este o planta care purifica si ea aerul. Este foarte interesant daca o vei aseza langa un calculator sau televizor deoarece te poate proteja de campurile electromagnetice.

Menta. In dormitor, menta este cea care poate sa elimine foarte eficient tot felul de tensiuni deoarece frunzele sale emit un miros puternic care poate calma nervii si trata greata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.