Cushion Cream, un produs universal care va revolutiona lumea cosmeticelor

Dupa ce a cucerit piata asiatica, Cushion Cream, invadeaza incet dar sigur intreaga lume. Ai auzit pana acum despre acest nou produs care si-a propus sa revolutionize lumea cosmeticelor, a fondului de ten, in special?

Venit direct din Coreea de Sud, Cushion Cream este un produs care va schimba in intregime rutina ta de ingrijire a tenului pentru un rezultat sublim si perfect. Un produs inedit care va detrona cu siguranta clasicul fond de ten pudra sau lichid.

Cushion Cream contine o cutie si un buretel si se remarca prin intermediul « ambalajului » sau unic. Este gandit ca o pudra si permite fondului de ten sa fie aplicat prin intermediul unor alveole mici sifine si lasa sa se imbibe produsul doar cu cantitatea necesara.

Este un produs fabulos, care se potriveste oricarui tip de ten. Dar trebuie sa iti faci timp pentru a gasi produsul care ti se potriveste cel mai bine. Unele Cushion Cream chiar sunt de o calitate exceptionala. Sunt waterproof, sunt hidratante air unele chiatr au si protectie solara.

Mai mult decat un fond de ten deci, Cushion Cream este un produs hibrid aflat la jumatatea drumului dintre produsele de machiaj si cele pentru ingrijirea tenului. Este deci un produs universal pe care il vei putea folosi atata timp cat iti cunosti nevoile in materie de ten si iit definesti nuanta ideala a tenului.

Care este cel mai mare avantaj al sau? Dozajul sau estre unul foarte usor. Atunci cand il aplici, este de ajuns daca adaptezi cantitatea de crema in functie de rezultatul pe care vrei sa il obtii.

Vezi si:  Produsele cosmetice - intre necesitate si trend

Iti vei putea ilumina astfel tenul, il vei putea pune in valoare atunci cand nu prea obisnuiesti sa te machiezi…iar daca aplici o cantitate mai mare vei putea ascunde cosurile sau imperfectiunile. Un aliat pe care vei putea conta si care poate completa de minune o rutina de infrumsetare mai clasica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.