Produse profesionale pentru saloanele de manichiură și pedichiură!

Callipso.ro este un magazin online care comercializează produse profesionale și semiprofesionale pentru saloanele de manichiură și pedichiură. Chiar dacă aveți contracte de colaborare cu mai mulți distribuitori produse manichiura și pedichiură, vă recomandăm să analizați frecvent și oferta acestui magazin online complex, deoarece produsele de aici sunt foarte moderne, frumoase și de foarte bună calitate.

Produsele de acest fel, mai mult ca sigur că vor fi foarte îndrăgite de clienții dumneavoastră.

Recomandările noastre

Gel camuflaj Base One COVER LIGHT 100g

Este unul din produsele de succes comercializate de magazinul online Callipso.ro. Pentru a folosi acest produs trebuie să pregătiți unghia naturală în mod clasic. Pentru început se mătuiește, se degresează foarte bine cu ajutorul unei substanțe profesionale și se îndepărtează și cuticulele. După toate aceste lucruri, puteți aplica substanța primer. După alte 60 de secunde se aplică un strat subțire de bază și se polimerizează cu ajutorul lămpii UV sau cu ajutorul lămpii LED.

Apoi, se ia o cantitate mică de gel și se aplică în strat periat pe toată unghia, timpul de polimerizare fiind de 60 de secunde. În etapa următoare se ia o cantitate mai mare de gel și se aplică în zona de mijloc a unghiei. Pas cu pas se realizează modelarea întregii unghii în felul acesta. Polimerizarea va dura 120 de secunde dacă va fi realizată cu ajutorul lămpii UV sau 80 de secunde dacă va fi realizată cu ajutorul lămpii LED.

Lampa UV LED profesională cu senzor, timer, display, 126W

Produsul este recomandat atât pentru saloanele de înfrumusețare cât și pentru folosirea proprie în realizarea unei manichiuri impecabil de frumoasă. Este o lampă cu un design foarte modern, de dimensiuni mici care poate fi transportată cu ușurință. Lampa are Led-uri poziționate în așa fel încât acoperirea unghiilor să se realizeze în mod uniform și perfect. Acest model de lampă dispune de un temporizator diferit pentru 10s, 30s, 60s și 99s (Low Heat Mode). Dacă va fi programat pe ultima poziție, căldura degajată va fi mai scăzută și usturimile mult mai diminuate. Este un produs recomandat pentru persoanele cu pielea și mâinile mai sensibile.

Puterea lămpii este de 126W, culoarea este alb cu mâner negru, dimensiunile 239x227x108 mm, încărcătorul este inclus în preț, afișajul este de tip LCD, are mâner pentru a fi transportată într-un mod foarte comod și durata de viață a produsului estimată ajunge la 50.000 de ore de funcționare.

Dacă realizați comanda în acest moment, vă puteți bucura de ofertă excelentă. Produsul costă acum doar 239 de lei, TVA inclus. Deoarece prețul produsului depășește suma de 200 de lei, transportul este complet gratuit.

Alte tipuri de lămpi UV

Din aceeași categorie de produse mai fac parte și lampă UV LED Molly Lux F6, 86W, violet metalic. Este tot o lampa profesionala care usucă perfect unghiile. Are 39 de led-uri UV, puterea maximă este de 86W, lungimea de undă 365+405nm, poate fi setată la timpul de uscare de 99 de secunde. Acest lucru înseamnă că este recomandată și persoanelor cu pielea sensibilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.