Toate categoriile de produse profesionale într-un singur loc!

Un salon profesional pentru îngrijirea unghiilor are nevoie în permanență de produsele cele mai moderne și eficiente. Tuturor persoanelor care sunt interesate de felul în care arată, le place să folosească cele mai noi și eficiente produse din acest domeniu.

Pentru a ține pasul cu cerințele clientelor dumneavoastră și pentru a nu rămâne în urmă față de concurență, trebuie să selectați exact magazinele online care vă pot furniza produsele profesionale cele mai eficiente.

FSM România este un important distribuitor de produse de acest gen care reușește cu succes să cucerească din ce în ce mai mulți admiratori. Persoanele care au început o colaborare cu acest distribuitor important sunt foarte încântate de faptul că, în oferta aceasta există absolut toate categoriile de produse pentru manichiuri profesionale moderne.

Nu numai că există prezente toate categoriile de produse, ele sunt și foarte variate. Este vorba despre mai mult de 1000 de tipuri de oje semipermanente, despre mai mult de 500 de tipuri de geluri pentru construcție, pudre acrilice, aparatură modernă, soluții pregătitoare, kit-uri pentru unghii, set-uri pentru manichiuri, etc.

Geluri moderne pentru construcții

Orice manichiură complexă de tip gel necesită folosirea unui gel profesional pentru construcții. Fsm-românia.ro este locul ideal de unde puteți alege orice tip de gel profesional fabricat de către producători renumiți în foarte multe țări din lume: CANNI, EVERIN, BASE ONE, SILCARE, etc.

Prețurile produselor nu sunt deloc mari, comenzile se pot face online atât de către firme cât și de către persoane particulare care doresc să își îngrijească singure unghiile acasă.

Gel UV BaseOneClear – Transparent 15 gr

Este un produs foarte folosit în România pentru calitatea lui excelentă. Este un gel transparent, recomandat pentru construcții de vârfuri de unghii și pentru construcții pe șablon, de asemenea.

Nu este nici un fel de problemă dacă doriți să îl combinați cu alte tipuri de gel. Are o consistență mediu-groasă și are foarte bune proprietăți autonivelante. Nu conține acid.

Se folosește în mod clasic, la fel ca multe alte produse care fac parte din aceeași categorie de geluri UV. Pentru început va trebui să pregătiți foarte bine unghia. După o degresare foarte bună se va aplica soluția de tip Primer și apoi cea de tip Bază, care va trebui uscată cu ajutorul lămpilor UV. După aplicarea șablonului, luați o cantitate suficientă de gel și aplicați-o în prelungirea unghiei. Cantitatea cea mai importantă de gel trebuie să fie exact în zona de unde începe prelungirea unghiei naturale.

Se va polimeriza apoi această construcție timp de 120 de secunde la lampa UV sau doar timp de 60 de secunde la lampa LED. La final, va fi nevoie de degresare pentru a aplica stratul final de soluție de tip Top Coat.

Sunt foarte multe astfel de produse interesante incluse în oferta magazinului online Fsm-românia.ro. Vă recomandăm să analizați și ofertele de aparatură modernă (lămpi UV sau LED, sterilizatoare cu cuarț, freze unghii, aspiratoare de praf, dezinfectante profesionale, etc.) precum și oferta de decoruri și tatuaje unghii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.