Faza de platou in Dieta Dukan

In special intr-o perioada de stagnare, cand riscul de a renunta este mare, rolul exercitiilor fizice este unul foarte important. Un organism care a inceput sa se obisnuiasca cu dietele isi va reduce consumul de energie si va extrage pana la ultima calorie din alimentele consumate, blocand procesul de slabire suficient incat dieta sa esueze. Insa atunci cand cele mai bune retete de diete precum si exercitiile fizice intra in ecuatie, organismul cedeaza, greutatea scade si credinta in programul de dieta creste, iar cercul vicios se transforma intr-unul virtuos.

Pe site-ul Retete de Diete veti gasi cele mai bune retete pentru a depasi faza de platou si a incepe sa pierdeti in greutate din nou. Iata ce se recomanda pe langa o alimentatie corespunzatoare si retete de diete adaptate perioadei de platou sa faceti atunci cand procesul de slabire inceteaza:

  • 4 zile numai cu alimente bogate in proteine, exact ca in Faza de Atac;

  • Diminuarea aportului de sare cat mai mult posibil;

  • 2 litri de apa cu un continut de minerale scazut;

  • Somnul trebuie sa inceapa cat de devreme posibil si nu mai tarziu de miezul noptii;

  • Adaugarea unui diuretic pe baza de plante, pentru a elimina retentia de apa;

  • Cel putin 60 de minute pe zi de mers pe jos;

Toate aceste sase elemente formeaza o prescriptie soc impotriva stagnarii si poarta denumirea de “blitz operation”. Acest program este creat de Dr. Dukan si cel mai important element desemnat de aceasta este mersul pe jos.

Dupa cum am mentionat mai sus, consumul a minim 2 litri de apa pe zi este indispensabil si nu este negociabil. Chiar daca urmati dieta Dukan respectand toate regulile, daca nu va curatati organismul consumand apa, greutatea dvs. nu se va diminua. Reziduurile rezultate in urma arderilor de grasimi se vor acumula si vor incetini metabolismul.

Toate tipurile de apa sunt permise, inclusiv cele minerale, atat timp cat nu contin prea mult sodiu. Daca nu va place apa minerala plata, puteti consuma apa minerala carbogazoasa, de vreme ce bulele nu au niciun impact asupra intregului proces; doar apele cu o cantitate crescuta de sodiu trebuie evitate.

In plus, daca nu va plac bauturile reci, amintiti-va de ceai, de cafea si de celelalte bauturi calde care toate sunt asimilate in acelasi mod ca apa si se iau in calcul atunci cand trebuie sa ajungeti la cei minim 2 litri de apa pe zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.