Cele mai scurte 3 diete de slabit

Pentru ca exista nenumarate diete de slabit trebuie sa invatam cunoastem care dintre acestea sunt eficiente in majoritatea cazurile pentru a avea si noi mai multe sanse sa slabim daca le urmam. Pe internet gasiti o multime de diete de slabit iar materialele informative sunt explicate pe intelesul tuturor. Unul dintre cele mai bune siteuri de slabit ce ofera informatii si recomandari este www.slabescu.ro , acolo puteti sa cititi despre mai multe diete de slabit mai mult sau mai putin eficiente decat cele prezentate mai jos.

Dieta cu mere chiar daca nu este asa recomandata de catre specialisti este foarte eficienta. De altfel chiar se recomanda consumul de mere deoarece acestea slabesc si ajuta organismul sa se detoxifice mai usor. Este o dieta de slabit ce dureaza doar 5 zile, timp in care puteti sa slabiti pana la 5 kilograme.

Dieta balerina este si aceasta la randul ei foarte dura si restrictiva. Nu se recomanda sa fie urmata mai mult de 5 zile, iar in tot acest timp exista un meniu fix stabilit de catre specialisti. Nu se permite consumul de carne, sare, otet, maioneza sau sosuri.

Dieta cu lamaie dureaza ceva mai mult decat diete cu mere sau balerina si mai exact 7 zile. In tot acest timp, daca este urmata intocmai va poate ajuta sa scapati de aproximativ 10 kilograme. Principalul ‘secret’ sa il numim asa este surplusul alimentar de vitamina C – vitamina care accelereaza arderile de grasime din corp. Destul de multe persoane s-au aratat multumite de dieta de lamaie dupa ce au incercat in zadar mai multe diete de slabit ce s-au dovedit intr-un final ineficiente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.