De ce Regimul Keto functioneaza cu adevarat?

Regimul Ketogenic, numit si Dieta Keto, este cel care te poate ajuta sa slabesti, punand accentul pe lipide si reducand drastic aportul de glucide. Este greu sa iti imaginezi una ca asta? Daca vei incerca, vei vedea ca functioneaza cu adevarat.

Atunci cand alegi sa tii o dieta sau o cura de slabire, principalul obiectiv este sa slabesti. Da, dar nu cu orice pret. Este foarte important sa ai o alimentatie echilibrata pentru ca organismului sa nu ii lipseasca nimic.

De asemenea, trebuie sa se evite metodele prea restrictive care in general, te fac sa te ingrasi mai mult dupa ce ai reusit sa slabesti.

Iar rutina Keto reuseste sa se distinga de celelalte tocmai prin ca te ajuta sa scapi de kilogramele in plus si sa te simti mult mai bine.

Nu vei fi frustrat deci, vei reusi sa te tii de aceasta dieta, fiind o noua metoda de a te alimenta, bazata si pe cercetari stiintifice.

Regimul Keto te ajuta deci sa regasesti un nou echilibru. Dieta Keto preconizeaza sa inverseze piramida obisnuita a alimentelor si cere sa se consume 70-90%  corpuri grase, proteine in cantitate moderata si un slab aport de glucide.

Energia va veni deci de la grasime, in jur de 80%, fata de glucide, care sunt doar 10%. Aceasta inversiune va face ca organismul sa intre in stare de cetoza. Adica corpurile cetonice produse de catre ficat, prin intermediul glucidelor vor deveni astfel un carburant pentru organism. Avantajul acestei stari de cetoza este de asemenea faptul ca va inhiba secretia hormonului care produce foamea. Deci daca nu iti este atat de foame, vei manca mai putin, te vei simti mai bine si vei scapa de frustrari. Si vei si slabi, bineinteles.

O dieta foarte eficienta deci care are doar efecte pozitive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.