Cu jocurile online ai sansa sa devii campion Beyblade

Beyblade este un serial de animatie aparut in anul 2000, fiind produs de cei de la CoroCoro Comic. In acest film, actiunea se invarte in jurul unui grup de copiii care se lupta prin intermediul unor titireze cunoscute sub denumirea de “Beyblade”. La scurt timp dupa aparitia serialului, vocile actorilor au fost dublate in limba engleza iar postul Viz Media a inceput sa il trasnmita in toata lumea. Astfel au aparut trei sezoane, cel de-al treilea purtand numele de Beyblade G Revolution. In 2009 au aparut noi serii, acestea fiind cunoscute sub numele de Beyblade Metal Fusion sau Beyblade Metal Masters.

Povestea care sta la baza Beyblade

In universul propus de acest serial de animatie, Beyblade este cel mai raspandit joc din lume. Actiunea este construita in jurul lui Tyson – personajul principal, care este ajutat de alti patru prieteni – Max, Ray, Kenny si Kay. In prima serie cei cinci prieteni formeaza echipa Hiper-bladerii si se decid sa participe impreuna la Campionatul Mondial din America.

Cum se joaca Beyblade?

Beyblade este un joc ce are la baza sa niste titireze. Acestea nu sunt insa niste titireze obisnuite, ci unele speciale fiindca fiecare gazduieste o creatura feroce. Jocul se desfasoara intr-un ring iar castigator este desemnat jucatorul a carui titreza se inavarte pana la final.

Joaca si tu Beyblade, online!

Serialul de animatie Beyblade a avut un succes urias iar de-a lungul timpului au aparut reviste, jucarii si jocuri similare. De asemenea, internetul a fost la randul sau bombardat de mania Beyblade, fiind lansate multe jocuri cu Beyblade online. Jocurile online cu Beyblade au mostenit popularitatea seriei animate iar succesul a fost unul instant.

Daca ti-au placut desenele animate cu Max, Ray, Kenny si Kay in mod sigur te vor captive si jocurile online. Vei avea astfel ocazia sa concurezi in cele mai importante turnee ale lumii iar titlul de campion absolut va fi doar la un pas distanta. Bineinteles ca va trebui sa muncesti putin pentru a deveni campion, dar fara munca pe branci nu exista rezultate, asa-i? Asa ca nu mai are rost sa pierzi timpul. Da drumul la antrenamente iar atunci cand vei fi pregatit, infrunta-ti frica si fa-ti curaj sa intri in ringul unde visele pot deveni realitate. Tu ce crezi, esti pregatit pentru competitia vietii tale?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.