Tendinte in jocurile online in 2013

Toti oamenii din zilele noastre beneficiaza de diferite tipuri de divertisment, cum ar fi sport,  cumparaturi, camping sau jocuri pe calculator.

Ce va fi in 2013? Jocul online este tot mai popular, datorită avantajelor pe care le ofera . Dar, în același timp, de asemenea, jocuri online pot avea si dezavantaje, iar oamenii trebuie să fie atenți la acest aspect. Regiunea aceasta a jocurilor poate fi asemanata cu serviciul pe care il prestam de zi cu zi, deoarece trebuie sa depunem cateodata efort fizic cat si psihic.
In lumea aceasta a jocurilor online gasim o varietate de jocuri, dar fetele spre exemplu, se axeaza mai mult pe jocuri barbie sau jocuri de imbracat si credem ca va fi asa si in acest an.Toate fetele s-au jucat cu papusi, de ce s-ar opri acum?  Baietii de pe alta parte prefera jocurile cu impuscaturi, de strategie si altele.

Ce sunt acestea?

–         Jocurile de strategie – In acest tip de jocuri  pentru a castiga o batalia impotriva inamicului trebuie sa construiesti un plan astfel incat armata ta sa lupte cat mai bine. Dar atentie, poti depinde in acest joc de resursele disponibile.

–         Jocurile cu impuscaturi (Shooter) – In acest tip de jocuri te poti lupta cu inamicul prin diferite procedee de lupta, cu diferite arme. Cred ca acestea sunt cele mai atractive jocuri, si cele mai cautate.

–         Jocuri cu masini –  In acest tip de jocuri esti pus la volanul unei masini de curse de obicei si trebuie sa concurezi intr-o cursa impotriva altor concurenti.

Bineinteles ca sunt mult mai multe categorii de jocuri, pe care le vom dezbate in articolele ce urmeaza. Multumesc pentru atentie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.