Jocuri Switch perfecte pentru vacanta de vara

Care sunt jocurile Switch perfecte pentru vacanta de vara? Vacanta de vara se apropie cu pasi repezi si regina consolelor portabile actuale va insoti fara indoiala familile. Iata care sunt jocurile perfecte pentru aceasta vacanta de vara.

Mario Golf: Super Rush

De ce sa nu alegi un joc pentru a te distra in familie? Vineri, 25 iunie va aparea Mario Golf: Super Rush. Dupa cum ii spune si numele, acest joc ne invita sa ne aventuram pe terenurile de golf proaspat tunse. Mario, Luigi, Toad, Bowser si compania instalatorului mustacios se aventureaza in acest joc pe trasee clasice dar si mai surprinzatoare.

Acest Mario Golf se dovedeste a fi cu adevarat amuzant chiar si pentru cei mai tineri deoarece nu este loc de partide plictisitoare.

New Pokemon Snap

Exclusiv pentru Switch, New Pokemon Snap reia conceptul unui joc aparut in 1999 pe Nintendo 64. Aici nu trebuie, ca in varianta clasica, sa parcurgi liber regiunea Lentis si numeroasele insule paradisiace pentru a captura Pokemoni si pentru a-ti completa astfel Pokedex-ul. Aici trebuie sa devii stapan reporter.

In total, exista numai putin de 200 de specii diferite venite din mai multe generatii pe care poti sa le capturezi…in poze. Urcat la bordul unui vehicul zburator care aluneca cu viteza redusa pe un traseu invizibil, jucatorul progreseaza in acest univers populat de creaturi.

Monster Hunter Rise

Multa vreme rezervat Asiei, Japoniei in general, saga, nascuta in 2004, a cunoscut un succes mondial in 2017 cu Monster Hunter: World pe Play Station 4, Xbox One si PC cu peste 16 milioane de vanzari. Multumit de acest succes, editorul japonez Capcom lanseaza Monster Hunter Rise. O noua aventura cinegetica in exclusivitate pe consola Nintendo. Este destul de greu sa nu ne lasam impresionati de grafica jocului si asta, din primele minute. Plecam astfel la vanatoare, singuri sau in grup deoarece jocul se joaca online. Face parte din acele jocuri Switch care necesita o veritabila investitie personala pentru a putea fi apreciat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.