De acum poti juca Angry Birds si online, nu doar pe smartphone

Angry Birds este unul dintre cele mai populare jocuri online la ora actuala. Desi a aparut de scurt timp, succesul inregistrat de acest joc a fost unul urias.

In decembrie 2009, Rovio Entertaiment a lansat prima versiune de Angry Birds. Jocul a fost initial proiectat pentru sistemul de operare iOS, fiind disponibil in App Store. Apoi Angry s-a extins pe Android pentru ca mai apoi sa apara si in jocurile online. Doar din App Store, Angry Birds a fost descarcat de 12 milioane de ori, pentru ca, in total, jocul sa fie descarcat de un milliard de persoane. Cifre absolute ametitoare ce vorbesc practic de la sine despre succesul incredibil inregistrat de acest joc. Astfel Angry Birds a fost declarat cea mai de succes aplicatie pentru telefoanele mobile, din toate timpurile.

Evolutia Angry Birds

Din 2009 si pana acum au aparut numeroase update-uri si imbunatatiri. In acest sens au aparut o serie de versiuni precum Poached Eggs”, Mighty Hoax”, „Danger Above”, „The Big Setup”, „Ham ‘Em High”, „Mine and Dine”, „Birdday Party”, „Bad Piggies”, „Surf and Turf”, „Golden Eggs”. Si daca credeti ca seria de jocuri Angry Birds se opreste aici, ei bine va inselati amarnic pentru ca producatorii au decis sa sarbatoreasca fiecare eveniment in stilul lor specific si astfel au luat nastere Trick or Treat”: Halloween-themed levels, „Season’s Greedings”: Christmas-themed levels, „Hogs and Kisses”: Valentine’s Day-themed levels, „Go Green, Get Lucky”: St. Patrick’s Day-themed levels, „Easter Eggs”: Easter-themed levels”, „Summer Pignic”: Summer-themed levels”, „Mooncake Festival”: Chinese Mid-Autumn Festival-themed levels, „Ham’o’ween”: Halloween-themed levels, „Wreck the Halls”: Christmas-themed levels, „Year of the Dragon”: Chinese New Year-themed levels, „Cherry Blossom”: Japanese-themed levels, „Piglantis”: Summer-themed levels, „Back to School”: School-themed levels, „Haunted Hogs”: Halloween-themed levels sau „Winter Wonderham”: Christmas-themed levels. Si acestea sunt doar o mica parte din variantele de Angry Birds, asa ca cu greu va veti plictisi de acest joc.

Cum se joaca Angry Birds

Angry Birds sau “pasarile furioase” in traducere libera, este un joc incredibil de simplu si de amuzant in acelasi timp, ce i-a cucerit pe utilizatori gratie ideii sale. Potrivit povestii jocului, un grup de pasari furioase cauta razbunare si de aceea trebuie sa le lansezi cu ajutorul unei prastii pentru a darma diverse obiecte. Cei mai intalniti adversari ai pasarilor furioase sunt porcusorii care tremura ori de cate ori o pasare zboara prin preajma lor. Angry Birds poate fi gasit, in mai multe forme, pe diverse siteuri de pe internet. Noua nu ne mai ramane acum decat sa va uram distractie placuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.