Joaca-te online jocuri cu tractoare

Jocurile cu tractoare sunt printre cele mai cautate pe internet deoarece denota, in primul rand, forta si vehicule puternice. Pentru copii acestea sunt interesante deoarece tuturor ne placea atunci cand eram mici sa ne jucam cu masinute, care mai de care mai interesante, insa nu toti am avut ocazia sa jucam jocuri cu tractoare pe calculator. Pentru noi, cei mari, este poate interesant sa experimentam jocuri cu tractoare deoarece ne dorim sa vedem cum ar fi sa conducem si altceva decat masina personala si pentru ca poate fi amuzant, de ce nu. Experientele ilustrate de aceste jocuri sunt printre cele mai reale, in care conduci tractoare foarte dezvoltate si puternice din diverse ipostaze: sofer de placere, fermier, miner, lucrator in constructii sau diferite ilustratii.

Lumea cauta din ce in ce mai mult jocuri cu tractoare deoarece acestea chiar sunt o provocare, in cele mai multe cazuri fiind necesar transportul diferitelor marfuri la o anumita destinatie. Iata cateva ipostaze in care te`ai putea regasi ca sofer de tractor:

  • Esti un sofer de tractor care conduce de placere si trebuie sa te deplasezi pe drumuri publice sau pe camp fara a provoca incidente. Este oare la fel de usor ca si cum ai conduce o masina mica sau condusul unui tractor reprezinta o provocare in plus?
  • Esti un fermier si trebuie sa intretii ferma la un nivel cat mai bun. Agricultura este pe mainile tale si trebuie sa ari campul cu tractorul sau sa transporti furaje pentru animale dintr-un loc in altul. Ai grija sa nu le pierzi pe drumul foarte accidentat
  • Esti un lucrator in mina si impreuna cu tractorul tau trebuie sa sapi prin carbune pentru a gasi diverse comori sau banuti de aur. Cu fiecare banut gasit iti vei face si un upgrade la performanta tractorului si astfel te vei apropia si mai tare de comoara suprema

Vedem asadar cateva jocuri cu tractoare in diverse locatii si cu diverse functii care ne vor pune la incercare calitatile de soferi. Fie ca esti copil sau un om matur iti recomandam aceste jocuri care pot creste doza zilnica recomandatata de amuzament si de distractie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.