Cele mai iubite personaje Boomerang

Ei bine, desi decizia este subiectiva, noi am hotarat sa facem public un top al celor mai iubite personaje de pe postul de desene animate Boomerang in care ii vom intalni pe Pantera Roz, Banane in Pijamale, Pufosii, Scooby Doo, Duck Dodgers precum si alte personaje deosebit de apreciate si de iubite de fanii desenelor animate de pe Boomerang.
Avand in vedere ca dorim sa va vorbim despre personajul principal de pe Boomerang si anume castigatorul topului nostru, dorim sa va specificam faptul ca Bananele in Pijamale reusesc sa se afle in topul jocurilor inspirate din desene animate, jocuri pe care dorim ca si voi sa le incercati in sectiunea de jocuri cu banane in pijamale in romana oferite in format online si pentru ca stim ca cei mici nu sunt interesati de bani si de plati, am hotarat sa vi le oferim in mod gratis si complet gratuit.

In cazul in care anumite persoane nu au auzit de personajele noastre, dorim sa va facem cunostinta cu ele si sa vi le prezentam in cele mai inedite ipostaze. Ei bine, personajul principal in desenele cu bananele este un personaj dublu care se intrageste prin personajele B1 si B2. Banana B1 precum si banana B2 reprezinta un cublu al bananelor imbracate in pijamale deosebit de haioase si de amuzante, care incearca impreuna sa invete cat mai multe lucruri educative, care incearca sa gaseasca solutii necesare la rezolvarea tuturor problemelor pe care le au atat ele cat si prietenii lor pe care ii ajuta ma mare drag.

Bananele in Pijamale in format Flash

Jocurile pe care dorim sa vi le oferim cu bananele din pijamale sunt jocuri in limba romana, special pentru copii care vor sa se joace cu bananele si care vor sa invete totodata din ce in ce mai multe idei pe care le poti pune in practica de zi cu zi si in viata ta reala. Fii cat mai atent la diferitele misiuni pe care cubplul cu banane in pijamale ti le ofera, incearca sa tratezi fiecare misiune cu mare atentie si sa gasesti punctul slab al raufacatorilor din orasul cel vesel care vor sa distruga buna functionare a mecanismelor precum si prietenia dintre toate personajele.
Alaturi de Bananele in Pijamale sunt prezente inca trei personaje foarte dragute care incearca sa te ajute in diferitele jocuri pe care ti le oferim la adresa specificata, iar ursuletii Lio si Lulu si Morgan, dintre care avem prezent si un soricel foarte amuzant ce mereu reuseste sa buna dispuna intreaga misiune a bananelor.
Ei bine, cred ca vi-am povestiti destule despre aceste jocuri online cu bananele in pijamale, motiv pentru care sper ca v- am facut indeajuns de curios astfel incat sa joci aceste jocuri puse la dispozitia copiilor in mod gratis, iar noi te asteptam sa le incerci pe toate pe care ti le-am pus la dispozitie in sectiunea jocurilor special alese. Unele dintre cele mai interesante jocuri sunt cele 3D de care te vei indragosti cu siguranta, in care va trebui sa controlezi o cursa cu prajituri de miere, iar personajul principal pentru tine, care doresti tu sa castige sa ajunga la finalul intrecerii in topul jucatorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.