Sutienul push-up te face mai optimista!

Distribuie cunoscutilor tai!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Tu folosești sutien push-up ? Știai că sutienele push-up te fac mult mai optimistă? Știai că astfel de sutiene îți modifică pshihicul atunci când ești complexată?
Conform ultimelor studii, o mare parte din femeile studiate au confirmat că se simt mai bine atunci când folosesc sutiene push-up. În urmă acestui studiu care a avut loc la o Universitate din Machester, Marea Britanie, profesorul Geoff Beattie recomandă femeilor să nu mai apeleze la operațiile estetice de mărire a sânilor și să folosească sutiene push-up. Un sutien push-up de calitate va crea o iluzie naturală de lifting și mărire, spre deosebire de sutienele ieftine care nu fac decât să ridice sânii până-n gât și să strice frumusețea decolteului. Poți recunoaște un sutien push-up de calitate prin croială cupelor tăiate perfect triunghiulara , prin așezarea pernițelor (în lateral) pentru volum care iese în evidența și prin facilitarea aranjării pernițelor. Studiul a analizat comportamentul a câtorva femei, filmându-le zilnic în aproximativ 60 de ipostaze. Vârstă femeilor care au participat la studiu a fost cuprinsă între 22 și 50 de ani. Cercetătorii au analizat în cel mai mic detaliu imaginile surprinse văzând reacțiile fiecăreia în parte. Zâmbetul lor a fost în proporție de 80% mai vizibil atunci când purtau sutienele push-up decât atunci când foloseau sutiene normale, iar bustul lor nu ieșea în evidența deloc.
Societatea în care trăim ne oferă foarte multe, femeia fără un decolteu care să iasă în evidență este destul de complexată și are căderi psihice. Din această cauză foarte multe dintre tinere ar face orice pentru o operație estetică prin care să își mărească sânii.
Profesorul Geoff Beattie speră ca femeile să fie mult mai pozitive în fiecare zi și încerce mai mult acest tip de sutien fără să ezite, acesta este mult mai util decât orice alt artificiu.
Dacă ești în situația în care iubitul îți reproșează că ai un decolteu mic, care nu-l atrage, atunci asta este soluția perfectă pentru tine. Mulțumită unei inovații apărute prin anii ’90, femeile care nu își permit implementarea silicoanelor se pot ridica și ele la nivelul femeilor care își permit acest lucru.

Distribuie cunoscutilor tai!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.