Cele mai asteptate jocuri pc din toamna 2012

Ca la inceputul fiecarui sezon, liste cu cele mai asteptate titluri incep sa apara pe internet si in marile ziare. Pe langa filmele ce isi vor face debutul in toamna-iarna lui 2012 si albumele scoase de diversi artisti in perioada sarbatorilor, atentia unei sectiuni de populatie considerabile s-a indreptat asupra noilor tituri din categoria de jocuri pc si pe console. Fiind un fapt deja demonstrat ca toamna si iarna se joaca mult mai multe jocuri decat in perioada calda, developerii par sa fi pastrat asii din maneca pentru acest sezon din 2012, iar site-uri precum www.windowsgeek.info deja se pregatesc sa adauge cheaturi si cele mai noi imagini desktop cu jocurile PC preferate.

Cateva dintre cele mai asteptate jocuri PC:

Far Cry 3

Cei de la Ubisoft Montral promit ca noul titlu din seria Far Cry va combina explorarea open-world cu personaje cat se poate de colorate si destula intriga in bizara poveste coloniala, pentru a tine jucatorul cu game pad-ul in mana. Cunoscatorii ar putea spune ca Far Cry 3 este o versiune moderna in varianta joc video a Heart of Darkness. Far Cry 3 se lanseaza pe 30 noiembrie.

F1 2012

Codemasters incearca sa reinventeze conceptul de simulare de motosporturi cu noul titlu de simulator formula 1 ce include un ‘Young Driver Test’, structurat ca un tutorial pentru noii recruiti de formula 1. F1 2012 se lanseaza pe 21 Septembrie

Tokyo Jungle

Desi listele aparute in ziare contin in principal titluri main stream, o productie precum Tokyo Jungle in care au fost implicati developerii indie Crispy si-a facut loc in lista cu titlurile mult asteptate, nu doar pentru grafica, cat pentru originalitatea conceputului. Jucatorul poate controla un animal la alegere (iar lista este lunga, cuprinzand orice de la canguri, pasari si feline, la caini si pisici maidaneze) si este pus in situatia de a supravietui unui Tokyo post apocalyptic. Tokyo Jungle se lanseaza pe 26 Septembrie, insa este exclusiv pentru PS3, amatorii de jocuri PC nu pot decat sa astepte sau sa caute o alta aventura bizara post apocaliptica disponibila si pe PC.

Fifa 13

Seria Fifa nu mai are nevoie de nici o prezentare, iar al 13-lea titlu vine cu imbunatatiri grafice, cateva modificari de gameplay si posibilitatea de a integra stiri din lumea reala a fotbalului in simulator prin intermediul conexiunii la internet. Fifa 13 se lanseaza pe 28 Septembrie.

Resident Evil 6

Atunci cand a fost anuntat urmatorul titlu din seria Resident Evil, cei de la Capcom au promis sa reintroduca personajele cele mai populare printre fanii seriei si s-au tinut de cuvant cu 3 campanii diferite in care jucatorul poate alege dintre Leon, Chris Redfield sau controversata Ada Wong. Noul Resident Evil promite sa fie o intoarcere la bazele seriei, care cu timpul a inceput sa semene tot mai mult cu un simplu zombie shooter, dezamagind multi fani vechi. Resident Evil 6 se lanseaza pe 2 Octombrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.