Cursele de motociclete intre viata reala si virtuala

Pentru un motociclist, un motor nu e doar un mijloc de a te deplasa catre locul dorit, fara a trebui sa-ti mai misti picioarele. Inseamna mult mai mult decat atat. Un motor le imprima acestora emotie si creeaza in sufletul lor o stare ce poate fi cu greu descrisa. Asa cum pestele se simte cel mai bine in apa, sau asa cum ursii polari se simt in elementul lor atunci cand e frig si totul e acoperit si zapada, si motociclistii se simt ca in mediul lor natural atunci cand urca pe o motocicleta si gonesc cu viteze ametitoare.

Intre cele doua elemente, motociclist si motocicleta, s-a solidificat o legatura invizibila ce nu mai poate fi niciodata stricata. Pentru un moticlist se creeaza un fel de detasare budista atunci cand conduce un astfel de dispozitiv pe o sosea, doar cu vantul suierandu-i in urechi si zgomotul motorului ce toarce impecabil. Cam acelasi efect se doreste sa se obtina si in jocurile cu motoare ce au aparut pe net ca ciupercile dupa ploaie, iar cateodata chiar se si reuseste, mai ales daca la aplicatie s-a muncit mult.

Totusi, daca esti un rebel adevarat si vrei sa simti in adevaratul sens al cuvantului ce inseamna experienta de a conduce o motoreta, atunci o fie iti vei cumpara tu una, daca resursele materiale iti permit, fie vei face absolut orice iti sta in putinta pentru a imprumuta macar una si a o incerca. Iti vei testa limitele si vei iesi din sfera ta de confort, asta e clar, insa doar asa poti sa trezesti in interiorul tau sentimente de care nu credeai ca esti in stare si care iti vor oferi noi perspective. Motorul e un simbol al libertatii si al masculinitatii, ca sa nu mai vorbim de faptul ca e un magnet pentru fetele frumoase, de aceea trebuie sa avem mare respect pentru acesti monstri pe doua roti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.