Cluburile de remi

Cu totii cunoastem semnificatia cuvantului remi. Remi este un joc de noroc jucat de oameni de toate varstele, de la copii mici, pana la oameni in toata firea, chiar si batrani. Unii oameni se joaca remi si vad acest joc ca pe o modalitate de relaxare, o modalitate de a scapa de stres si de problemele de orice gen din viata lor. Alti oameni se joaca remi pe bani, pentru a incerca sa isi mareasca veniturile.

Cluburile de remi sunt acele locatii, unde periodic se intalnesc fani ai acestui joc de noroc, pentru a organiza un mare turneu de remi. In acest turneu se cumpara intrarea, care variaza in functie de premiile acordate. Astfel, la un turneu unde intrarea nu costa foarte mult, premiile vor fi pe masura, insa nu sume de bani fabuloase. In cazul turneelor la care pentru intrare se platesc bani frumosi, poti castiga sume frumoase de bani daca la finalul turneului o sa te clasezi intre primii concurenti.

Aceste turnee sunt anuntate din timp, oferind astfel posibilitatea celor care doresc sa participe sa stranga bani pentru a-si cumpara intrarea sau pur si simplu pentru a se deplasa in alte tari, unde va avea loc turneul respectiv, daca e cazul. In aceste turnee se poate juca un singur tip de remi precum Canasta, Gin Remi, Remi pe tabla, Remi etalat, Oklahoma Gin, Kalooki 40, Kalooki 51 si altele, de la inceput pana la final, in functie de preferintele organizatorilor sau de cererea participantilor.

In ultimii ani pe internet aparitia companiilor care organizeaza turnee online a revolutionat lumea jucatorilor de remi. Astfel, unii oameni prefera sa stea in fata propriului calculator si sa participe la turnee impreuna cu prietenii, gratis sau pe bani reali, fara sa se deplaseze in anumite locatii. Ei spun ca banii cheltuiti pe drum plus timpul pierdut nu merita efortul. In opinia mea, iubitorii acestui joc ar trebui sa petreaca mai putin timp in fata calculatorului si mai mult timp in aceste cluburi de remi, deoarece este mult mai distractiv si senzatia este cu totul alta atunci cand stai fata in fata cu adversarii tai, iar statul in fata calculatorului asteptand miscarile adversarilor mi se pare de-a dreptul plictisitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.