Care este cel mai bun joc PC cu pescuit?

In jocurile PC pescuitul este o distractie foarte iubita si cautata. Cateo data este o activitate secundara, un mini joc, iar alta data este punctul central al jocului. Dar in jocurile MMO, jocurile de supravietuire, sims si alte genuri, pescuitul este drag pentru jucatori.

O experienta buna de pescuit poate asigura doua lucruri: relaxare si entuziasm. Actiunea de pescuit, aruncarea liniei si asteptarea pentru muscare, poate fi o experienta linistita si relaxanta. Dupa ce a muscat ceva, devine mai excitant, lupta cu premiul te poate incarca cu adrenalina.

Sea of Thieves a fost un joc relaxant si fara pescuit, sub anumite circumstante. Valurile frumoase, plaja cu nisip alb, ancorarea linistita a navei sunt foarte calmante. Cel putin pana ce nu apare Kraken sau alti jucatori care iti pot distruge nava. Si pescuitul este la fel, extrem de relaxant pana ce nu te ataca o alta nava sau explodeaza un vulcan in apropiere.

Sunt multe activitati relaxante in Stardew Valley, iar pescuitul este in acelasi timp cel mai relaxant si cel mai frustrant. In loc sa fie folosit mecanismul standard, unde apesi butonul cand bobberul este sub apa, mini jocul lui Stardew a adus o noua metoda in care trebuie sa tii aliniat metrul de peste.

In Sims 4 o sa gasim multe activitati relaxante dar din pacate pescuitul nu este unul dintre acestea. Totul incepe normal, iar cand arunci linia in apa, jocul automat trimite prieteni, vecini sau straini langa tine. Multe lucruri apar pe ecran care distrud sentinemtul de Zen.

In My Time At Portia problema este ca pesti musca tot timpul si aproape tot timpul in acelasi timp. Nu este prea relaxant pentru ca pestii musca foarte repede si dupa un timp o sa stii exact cand. Pescuitul in Portia merge usor si foarte repede, ce este bine, dar asa pierde partea relaxanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.