3 trenduri esentiale in web design

Fiecare proiect si trend enumerat este un lucru pe care o sa il iubim sau o sa-l uram. Dar asteapta pana a lua o decizie, pana afli mai multe despre ele. Multe dintre aceste trenduri o sa iti placa din ce in ce mai mult pe masura ce intelegi mai bine scopul lor. Ia sa vedem trendurile de design web.

Haos. Ti s-a mai intamplat sa te uiti la un anumit design si sa te gandesti ‘’Ce au avut in gand?‘’ Iar dupa aceea ‘’De fapt arata destul de bine.‘’

Se pare ca sunt multe design-uri care folosesc structura de haos. Aceste proiecte sunt identificate de o estetica care pare sa fie peste tot, dar cum te uiti mai bine peste el observi ca totul are sens. Temele comune includ:
Multe miscari si animatii peste elemente multiple
Elemente de pagina web cu acelasi valoare vizuala
‘’Prea multe‘’ fonturi sau culori
Elemente supradimensionate care te fac sa te gandesti la continut
Elemente care apar din marginea pagini
Daca ti se pare ca aceste elemente pot face dezordine in design, ai dreptate. Dar ce se intampla cu aceste proiecte, este ca incalca regulile si functioneaza.

Scris supradimensionat

Tipografia mare si indrazneata este un trend in designul paginilor web. Dar era comun ca sa foloseasca pentru majoritatea cuvintelor supradimensionate, varietatile tipului sans serif. Acuma trendul se deplaseaza catre un ecran si mai indraznet, inscriptie supradimensionata si fonturi caligrafice.

Imagini poster-style hero
Crearea imagini poster-style hero sau ecranul de pagina principala poate ca sunt trendurile cele mai putin controversate, dar pot fi la fel de provocatoare, cand vine vorba de design. Cu elemente multiple stratificate si elemente indraznete, ajungand ca contextul sa se extinda in diferite porturi vizuale sensibile, pot necesita un pic de lucru. Sunt multe moduri diferite pentru crearea unei design, care urmareste acest trend. Ceea ce au in comun, este ca pagina principala este o experienta vizuala captivanta. Ceea ce ajuta acest stil sa functioneaza este o imagine buna, un text eficient si putin mister, care poate convinge utilizatorul sa mai studieze pagina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.