Cel mai citit blog din Prahova

Vrei sa-ti faci un site si nu stii cum sa gasesti persoana potrivita, deschizi mai multe pagini in browser si tot nu reusesti sa gasesti pe cineva? Ajungi la agentii care iti cer multi bani sau la anumite persone de pe forum care-ti fac lucrari in bataie de joc si intr-un final te saturi. Ce faci atunci? Unde gresesti?

Din start gresesti, atunci cand cauti pe internet pe cineva, nu trebuie sa scrii un cuvant sau doua, trebuie sa scrii mai concret, ca sa ajungi mai repede la sursa, de exemplu: „cel mai bun designer din Prahova„, ar trebui sa-ti arate persoana care este cea mai cautata de client pentru a le rezolva problemele, sau „cel mai citit blog din Prahova„, asta ca sa ajungi la o persoana potrivita pentru a-ti derula campania asa cum trebuie.

Cand deschizi browserul, trebuie sa stii ce sa scrii si mai ales cum sa cauti, Prahova fiind orasul tau natal si nu vrei sa mergi in alta oras pentru a realiza o colaborare, trebuie sa precizezi in cautarile tale localitatea, astfel vei gasi mai usor pe cineva care sa te ajute, adaugand si cuvintele „web design” in calcul, cautarile tale se vor limita la un grup restrans si tot asa… pana cand vei fi multumit de rezultaltele tale.

Vrei sa-ti realizezi un site de prezentare, incepi sa-l faci singur, inveti limbajele html si css, ajungi pragul in care te lovesti de Photoshop, incepi sa inveti si acest program, cum sa modifici imaginile, cum sa le salvezi astfel incat sa consume foarte putin din site, sa nu incarce greu la prima accesare. Sunt fel si fel de lucruri pe care trebuie sa le stii cand vrei sa-ti faci un website. De multe ori apelam la pesoane pricepute, astfel stim ca platim pe cineva care ne ofera un lucru calitativ si care poate scoate profiul ulterior fara probleme.

Vezi si:  Cea mai importanta tendinta de design web din 2020

Sau vrei sa-ti promovezi site-ul dupa ce este gata, deseori cei care iti fac site-ul, se pricep si la SEO, la optimizare web. Daca tot ajungi la cel mai bun blogger din Prahova, ajungi si la persoana potrivita pentru a-ti oferi sfaturile necesare unei reusite in SEO.

Ca sa incheiem, inainte de toate trebuie sa iti dai seama singur cum sa procedezi, singur inveti cum sa pornesti. Astfel cand deja vei cunoaste tainele online-ului, vei stii cum sa procedezi si nu vei pierde, vei incepe sa castigi usor din toate domeniile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.