Site-uri in cercuri

Distribuie cunoscutilor tai!

Site-uri in cercuri, 5.0 out of 5 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Unii oameni fac bani in viata reala prin munca pe care o depun zi de zi, insa altii reusesc sa faca acest lucru doar din tastatura si creier, iar aceasta ultima munca este mult mai grea decat oricare alta cu toate ca la prima vedere poti spune despre ei ca sunt niste lenesi care stau toata ziua degeaba.

Daca te gandesti sa devii un web designer de succes si sa te afirmi in lumea online, atunci trebuie sa stii ca un singur site nu te va ajuta intotdeauna sa capeti popularitatea de care ai nevoie. Acest lucru poate fi usor explicat prin faptul ca la ora actuala exista sute de mii de pagini web, doar in limba romana, iar urmatoarea intrebare are un raspuns simplu: care sunt sansele tale de a deveni cunoscut atat timp cat detii doar un site din sutele de mii amintite anterior? Infime.

Prin urmare iti trebuie publicitate si legaturi stranse cu celelalte pagini din domeniul tau. De asemenea, o idee grozava este sa legi site-urile intre ele pentru a realiza un „cerc” daca il putem numi, astfel ca daca ai trei site-uri este indicat sa urmaresti urmatoarea schema : site-ul A trebuie sa continta un link ce duce catre B, iar site-ul B un link ce conduce catre C, iar mai apoi C unul catre A. Mai mult decat atat, atunci cand vrei sa faci un „link-exchange” cu un partener este la fel de indicat sa te folosesti de alt site secundar care sa directioneze catre el, iar el catre site-ul tau principal, deoarece in cazul in care pagina web A trimite link catre B si invers nu putem vorbim despre un sistem bine pus la punct. Desigur ca este mai bine asa decat deloc, insa bazele solide nu pot fi trecute cu vederea daca iti doresti sa atingi succesul.

Distribuie cunoscutilor tai!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.