Flash web design

In momentul in care te decizi sa-ti construiesti un site si vrei sa te folosesti de Flash atunci sunt cateva lucruri esentiale pe care ar trebui sa le iei in considerare, iar dintre cele mai importante trebuie amintit despre publicul tinta. Daca iti doresti sa atragi privirile oricarei persoane ce iti acceseaza pagina web atunci flash-ul este o metoda grozava, deoarece cu ajutorul lui poti creea un web design interesant si atractiv, insa daca vrei sa-ti promovezi o afacere sau sa vinzi ceva trebuie neaparat sa renunti la el.

Este adevarat ca prin Flash poti construi un site mult mai interesant, insa acesta afecteaza serios viteza de incarcare precum si puterea de a optimiza SEO un site, iar Google este primul care te va penaliza pentru asa ceva. Mai mult decat atat, daca nu ai gust in general exista posibilitatea sa supraincarci un site cu imagini pe care tu le consideri interesante, iar la final tot proiectul va fi un esec deoarece viztatorul va fi agasat, iar motoarele de cautare vor observa ca site-ul se incarca foarte greu si il vor penaliza.

La ora actuala este un fapt cunoscut si acceptat ca motoarele de cautare nu au o parere buna despre site-urile construite in flash si nici macar vizitatorii nu sunt intotdeauna incantati. In general, oamenii vor ceva simplu si usor de folosit, dar care sa arate totodata profesional, iar flash-ul nu este o metoda excelenta pentru a construi ceva profesional.

Daca te gandesti ca un vizitator petrece aproximativ 30 de secunde pe un web site atunci ajungi repede la concluzia ca informatia trebuie sa fie cat mai succinta si mai usor de prezentat. De asemenea, meniurile si toate link-urile din site trebuie sa fie functionale si amplasate intr-un mod firesc, logic sau cu alte cuvinte sa nu para a fi introduse fortat in continut.

Sincer, nu recomand un webdesign realizat cu tehnologia Flash

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.