Cum poti juca remi online gratis

Dupa cum bine stiti, putem juca remi online de ceva timp, datorita programelor de ultima ora care ne permit sa ne conectam la un server in acelasi timp cu zeci de mii de jucatori din lume. In acest fel, nu este posibil sa vrei sa te joci remi si sa nu ai cu cine. Poti juca atat remi online gratis cat si pe bani reali iar cea mai buna parte este ca puteti incepe sa participati la anumite turnee freeroll, la care va inregistrati gratis si puteti castiga premii in bani. Banii respectivi vin de la compania care ne perimte sa jucam acest joc in versiunea online, pentru a atrage noi jucatori.

Inca un lucru bun pe care ar trebui sa stiti, daca vrei sa jucati remi pe bani reali, este ca va puteti dubla suma depozitata inca de la inceput, pentru ca majoritatea site-urilor ofera un bonus la prima depunere de 100%. Acest lucru inseamna ca daca o sa depuneti 100 de dolari, veti primi inca 100 din partea lor. Chestia la mijloc este ca nu puteti, sub nicio forma, sa scoateti cei 100 de dolari pe care i-ati bagat de pe card si sa ramaneti sa jucati remi din bonusul primit.A doua veste buna este ca, de cele mai multe ori, jucatorii noi primesc o suma de bani (undeva intre 5 si 10 dolari) imediat dupa ce s-au inregistrat, iar cu aceasta suma pot participa la jocurile de remi pe bani reali si pot face sute de dolari, sau chiar mai mult. Pe langa aceste bonusuri, veti intalni foarte multe promotii, la care daca vei participa, ai alte sanse sa castigi bani.

Pentru a juca remi pe bani reali, aveti nevoie de un card, preferabil Visa Electron, cu care sa faceti depunerea propriu-zisa (O depunere la remi, reprezinta un transfer de bani de la tine catre compania de remi) . Puteti face depunerea chiar daca nu aveti cardul langa dumneavoastra, atata timp cat cunoasteti cele 16 cifre de pe fata si ultimele trei de pe spate. Ca o impresie personala, mi s-a parut amuzant ca, atunci cand am alimentat contul de remi cu cardul, banii au disparut imediat de pe el si au intrat pe site-ul de remi, iar cand am scos a trebuit sa astept trei zile pana sa ii primesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.