Cum a inceput popularitatea dinozaurilor

picteaza dinozauriPopularitatea dinozaurilor a explodat in anul 1993 cand a avut loc un eveniment important in aceasta privinta: s-a lansat filmul Jurassic Park, cu niste efecte speciale noi noute, obtinute in premiera prin cele mai noi tehnici existente atunci, film care a pus intr-o cu totul alta lumina dinozaurii, aratandu-i in toata splendoarea lor si care a avut un succes urias la Box Office, obtinand aproape un miliard de dolari. Daca ai vazut filmul, atunci stii despre ce vorbesc: efectele speciale sunt absolut incredibile pentru o productie realizata acum 20 de ani. Ele nu sunt deloc mai prejos decat oricare alt film modern, realizat cu tehnica de astazi.

Tocmai de aceea lumea s-a inghesuit atat de mult in cinematografe la acea vreme: pentru a vedea cu ochii lor noile minuni tehnologice in materie de grafica realizata pe calculator. Dupa film si o data cu cresterea interesului pentru aceste reptile preistorice, au urmat nasterea jocurilor dinozauri. Cererea era mare, iar vanzarile mergeau struna. Exista tot felul de asemenea jocuri, de la cele destinate in principal copiilor, la cele cu un continut mai matur, destinate adultilor. Cativa ani mai incolo, internetul a iscat o alta isterie. Se intrevedea asadar oportunitatea unui nou business in aceasta industrie a jocurilor video: transpunerea lor si in mediul virtual. Si asta s-a si intamplat.

Din 2002 incoace jocurile cu aceste animale preistorice au inceput sa apara tot mai mult in mediul online. Exista siteuri care sunt chiar specializate pe aceasta nisa si care adauga numai asemenea jocuri. Si ca sa iti dam un sfat pentru a le gasi mai usor: aceste siteuri au de obicei in adresa lor de host si cuvantul dinozauri. Daca pana acum nu te-ai bucurat si tu de distractia oferita de asemenea joculete, atunci iti sugeram cu fermitate sa le incerci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.