De ce jocurile online?

In acest articol am sa va vorbesc despre jocurile online, mai bine spus ‘ De ce sunt jocurile online foarte cautate’ . In ultimul timp foarte multe site-uri de jocuri au reusit sa aduca milioane de vizitatori lunar, mentinand acest trafic, de ce? Raspunsul este simplu, aceste joculete care nu necesita performante extraordinare ale unui PC sunt foarte bine structurate din toate punctele de vedere: grafica, gameplay dar si povestioara.

In fiecare zi apar tot felul de jocuri noi , care te ‘introduc’ intr-o lume virtuala fascinanta. Am ales sa va dau ca exemplu un joc foarte popular pe internet, Creatorul de carusel in care ai de terminat 30 de nivele destul de dificile. Misiunea ta este de crea un traseu perfect pentru carusel care va fi lansat in momentul terminarii constructiei. Simularea este perfecta, insa aici nu putem vorbi despre o poveste ca la Bila Rosie, unde aventura este foarte palpitanta, iar intriga te pune la curent cu cerintele actiunilor viitoare. Aici misiunea ta este de a salva bila roz care este iubita ta , adica bila rosie . Aceasta a fost rapita intr-un moment nepotrivit, cand indragostitii erau la plimbare.

Intrebare care se cisteste pe buzele multora este ” De ce sa mai aruncam banii pe jocurile oferite de companiile : Konami, EA Games, Ubisoft, Rockstar Games , Sega, etc ? ” Cand putem sa ne pierdem cateva ore bune pe zi in fata calculatorului, doar cu o conexiune la internet si cu un PC de performante medii.

Pe langa jocurile online, a mai aparut si jocurile te tip browser care atrag foarte tare gamerii. Este bine de stiut faptul ca utilizatorii devin dependeti de aceste jocuri care ii pun intr-o ipostaza destul de complexa. Pe langa experienta foarte palpitanta, aceste tipuri de jocuri sunt si un important factor social, foarte multi oameni ajung sa se cunoasca prin intermediul acestora.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.